TW
0

La cita és al Teatre Principal el pròxim dissabte a les 21 hores.

A Menorca, des de la cultura es poden moure muntanyes, com es proposa i duu a terme per primera vegada la nova productora Dau Produccions, que amb motiu de la Diada de les Balears i amb el patrocini del Govern balear i Destí Menorca, presenta un espectacle pel que han reunit un nombrós grup d'artistes de l'Illa, que interaccionen en les diferents vessants artístiques. La cita és al Teatre Principal el pròxim dissabte a les 21 hores.

En un format d'esquetxos interpretatius, la combinació de distints artistes se succeirà amb el propòsit d'agradar a un públic general i sorprendre per la potència creativa de cada cas. Les interpretacions, creades de bell nou, fa mesos que s'estan elaborant. Poesia, solistes instrumentals i vocals, grup musical, jazz, pintura, vídeo, tramoia, fotografia, il·luminació, dansa i també gimnàstica rítmica en un context de teatralitat pel que els artistes es preparen obres inèdites carregades d'emocions.

Ponç Pons, Carles Gomila, Guillem Soldevila, Joan Taltavull, Bet Salom, Xavier Larsson, Elena Carreras o Suso González són alguns dels noms dels protagonistes.

Dau Produccions s'ha creat com a productora per potenciar els artistes de Menorca, mostrar la seva creativitat i llançar-los a fora, així com també al turisme que es rep aquí.