user Xec de Son Tica | Hace 10 meses

Hasta aquíApart de fer es tröll, perdre es papers i tenir tanta por de Vox que estàs ben obsessionat, per cualsevol que tengui només una miqueta d'objectivitat és evident que s'esquerra no fa més que recular ja que PP-Vox estan en 170 escons (abans des 23J, 151) i sanchistes i Sumar en només 152 (abans des 23 J, 158). I es evident que s'esquerra a més de al Congrés i al Senat, també ha reculat a sa gran majoria d'ajuntaments, comunitats, consells i Govern Balear. Avui mateix titula el Menorca: "Pablo Simón, politólogo: «El PP en coalición con Vox jamás había tenido tanto poder territorial»". Sobre es tema de fons reiterar que opin que ha fet moltíssim bé es Govern Balear i es partits Vox i PP llevant aquest impost abusiu. Cap familia té que pagar per seguir tinguent lo que és seu i quan ja està al dia en sa liquidació d'impostos no en hi han d'acumular més. El que hi falta es rebaixar-ho més de concos a nebots que arriba a ser confiscatori.

user Hasta aquí | Hace 10 meses

Xec de Son TicaAl revés, estic encantat d'aquest VOX que frena al PP. Per molts anys si fan que el PP quedi a la oposició!!! Us deman que apreteu una mica més i arraconeu algun col·lectiu més perquè això són més vots per l'esquerra. Endavant no atureu la lluita contra antipatriotes que això us deixa a la oposició. Endavant VOX!!!

user Xec de Son Tica | Hace 10 meses

En quan a sa questió de fons, opin que ha fet moltíssim bé es Govern Balear i es partits Vox i PP llevant aquest impost abusiu. Cap familia té que pagar per seguir tinguent lo que és seu i quan ja està al dia en sa liquidació d'impostos no en hi han d'acumular més. El que hi falta es rebaixar-ho més de concos a nebots que arriba a ser confiscatori. En quant al troll "Hasta aquí", fa estona que ha perdut es papers i només empra es diari per sa seua dèria d'anar contra Vox passant des temes de debat. Segurament perquè Vox està al govern des consells de Mallorca i Menorca, marca ses poilítiques des Govern Balear i aquest exemple d'eliminar aquest impost en és un bon exemple i a nivell nacional PSOE i comunistes han pèrdut tant que no hi ha res decidit i només es d'hi queda donar un xec en blanc a Puigdemont ja que PP-Vox estan en 170 escons i sanchistes i Sumar en només 152.

user CIUTADELLENC | Hace 10 meses

Han fet lo correcte llevant aquest impost, ho tenien al programa, van dir que ho farien i ho han complert. Sempre hauria de ser així. Hi ha que veure sa dèria que tenen alguns extremistes d'esquerres amb Vox. No saben ni poden rallar de res més. Si són a ses institucions es perquè es poble es de va votar es 28 M. Es diu democràcia.

user Jose Cavaller | Hace 10 meses

Han hecho bien en quitar este impuesto que grava la muerte y más cuando han liquidado el IBI a los bienes inmuebles de la herencia y hacen pagar el IRPF al finado hasta el mismo día de su defunción.

user Jose Cavaller | Hace 10 meses

Hasta aquíPara "rollos" tu obsesión enfermiza con Vox. Tu chaladura por hacer el tröll sea cual sea el tema para acabar atacando a Vox. Tu preocupación por Vox. Tu miedo a Vox... Aunque comprendo tu nerviosismo al estar en el aire el gobierno central y especialmente la gobernabilidad y haber sido barridos en las elecciones locales y autonómica, hazte mirar esa manía que tienes con Vox, porque no es normal.

user carlos | Hace 10 meses

Mi opinión sobre el gobierno Balear. Lo más importante que tendría que resolver es el déficit fiscal interregional. Pagamos mucho más de lo que recibimos y ya desde hace muchos años.

user Hasta aquí | Hace 10 meses

Jose CavallerJosep una pregunta, qui governarà a Espanya? VOX? Crec que no. El PP amb VOX? Tampoc! Ànims aquests 4anys més d'oposició 😂😂 No hi ha manera Jajaja. A veure si podeu trobar un col·lectiu més al que odiar que aço són més vots perduts. Ànims que en tens per 4 anys més!!!

user Hasta aquí | Hace 10 meses

Jose CavallerMenudo rollo nos has metido, suerte que anunciabas que era en una palabra!!!

user Josep Pons | Hace 10 meses

Joaquin GomezHan fet molt bé de llevar s'impost aquest. Primer perquè ho van prometre i després perquè només afecta sa classe mitja, perquè es vertaders rics, com diu es Conseller "Los ricos de verdad no pagan ni el impuesto de sucesiones ni el de patrimonio porque utilizan figuras societarias o porque tributan en otras comunidades, como Madrid y Andalucía, para no pagarlo. Son las rentas medias las que pagan el impuesto, aquellos que tienen un pequeño patrimonio que se han trabajado toda su vida y que sus hijos tienen que pagar cuando heredan..."