user Biel Pons | Hace 10 meses

Es sistema ideal de selecció ha de garantir que els profesors més qualificats son els que donin classes, perqué l'educació que reben els al.lots i al.lotes sigui la millor possible, i poguin aspirar al millor futur possible. Tot sistema que no donir feina als millors profesors, es una estafada a tots els al.lots i al.lotes, pares, aspirants a professor i a la resta de la societat. Sa gent s'hauria de queixar molt més, i als enxufats de turno, els que volen mantenir aquest sistema mafiors sels hi hauria de caura la cara de vergonya.

user Hasta aquí | Hace 10 meses

Abans de començar dir que som d'esquerres de tota la vida però us deman, per favor, que quan els sindicats comencin a treure camisetes verdes per la primera xorrada que se'ls acudeixi (veureu que serà molt prest) penseu en els criteris de qualificació, els butlletins de notes i aquests desastres d'oposicions, adjudicacions, profes de música a nàutica... És impossible fer-ho pitjor però en 8 anys cap sindicat ha tret cap camiseta de cap color.

Hans Isabel de Villena | Hace 10 meses

El desastre en Educació que deixa el PSOE és tan gran que serà difícil empitjorar-ho tot. Però no impossible.

user Bep Bo | Hace 10 meses

Es triomf de sa mediocritat.

user Hasta aquí | Hace 10 meses

Quina vergonyaEs nota que no el coneixes. En Jorge aquest ara escriu tres o quatre paraules perquè quan escrivia més hi havia més faltes que paraules. És un analfabet.

user Francisca Oliver | Hace 10 meses

Andrea PonsTotalment d'acord amb tu: un ordre just per es concurs de trasllat on se respecti la normativa vigent, la que se duu a terme des de sempre i sense que un grup se vulgui posar per davant de s'altre volent un ordre a benefici propi.

user INDIOTERIA | Hace 10 meses

Una cosa que trob a faltar a ses noticies sobre aquest tema que van sortint és la poca referència que es fa als APROVATS SENSE PLAÇA dels anys i anys en què les places sortien amb compta-gotes. Qui sap perqué? Com a minim aquests docents sí la mereixen ara, no?

user Menorquina | Hace 10 meses

@Andrea Pons aixi a de ser👌👌👌👏👏👏

user Tramuntana | Hace 10 meses

Por si fuera poco, los estabilizados el día mañana sera jurado en unas oposiciones que NO han superado. Increíble las cabezas pensantes que hay en conselleria...

user Fuuuuaaaaa | Hace 10 meses

profesores nefastos que son son capaces de echar desde inspección, vagos de profesión, consolidando plaza.....de verguenza. Ya me gustaría verles en la empresa privada. No digo que todos sean iguales...pero hay unos cuantos....que ala, a seguir rascandose la barriga.