user ciutadaciutadella | Hace 7 meses

SkywalkerSa Paraula llibertat en boca des comunistes i extremistes d'esquerres és tot un escarni. Com t'ha explicat beníssim Blas de Lezo: "Històricament és comunisme és fam, misèria, més de cent milions d'assessinats i bilions de robos de propietats privades."

user ciutadaciutadella | Hace 7 meses

Resumint, una educació pot tenir sa mateixa qualitat tant si s'imparteix en un com en s'altre idioma oficial. Quanta més llibertat d'elecció i menys imposicions hi hagi, millor per tots.

user Skywalker | Hace 7 meses

Blas de LezoSa paraula Libertat en boca de Vox es una perversió.

user Blas de Lezo | Hace 7 meses

Y a los que hablan de "encuestas", recordarles que en la encuesta de las urnas perdieron las elecciones en Baleares. Y eso que les resulta tan difícil de asimilar se llama democracia.

user Blas de Lezo | Hace 7 meses

SkywalkerEn mi opinión ciutadaciutadella te ha dado en pocas palabras toda una lección de razonamiento, lógica y sentido común. "Fanáticos" sois los que queréis imponer vuestros dictados a los demás y prohibir y coartar su libertad de elección. Abu Homar lo ha sintetizado a la perfección: "S'esquerra té pànic a sa llibertat". Quieren imposición en vez de que haya libertad de elección. Y con un tic típicamente ultraizquierdista, después estigmatizan a quienes no piensan como ellos.

user Blas de Lezo | Hace 7 meses

AturditNo t'hauries de queixar tant, quan es primer que poses etiquetes a tothom que pensa diferent ets tu. Es teu discurs es calcat des de Bildu i es comunistes de "Sumar" dins és que s'ha integrat Més. Ni es partit des terroristes ni es comunisme han duït res de bo al mon. Històricament és comunisme és fam, misèria, més de cent milions d'assessinats i bilions de robos de propietats privades A un des teus comentaris ralles de "nostalgics" i queda clar que es nostàlgic de s'extrema esquerra i de sa imposició de "la ceba" ets tu.

user Aturdit | Hace 7 meses

ciutadaciutadellaQuina gràcia! Mas repetit es discurs que vos passen a PP i VOX. Només t'ha faltat lo d'en Txapote i Venezuela. Veig que vos ho heu ben estudiat. Ara pulsereta i ja pots treure pit.

user Aturdit | Hace 7 meses

ciutadaciutadellaSa mateixa llibertat a no ser atès a s'administració pública amb sa llengua local? No veus que Feis un paperot que no podeu ni sabeu justificar de cap de ses maneres per sa vostra nostàlgia de règims que justament lo que llevaven era llibertat. S'única manera que hi ha de preservar sa nostra llengua (sa catalana) és sa normalització lingüística i es català vehicular, ja que es castellà no desepereixerà. Vos estimau més segregar, com ja feieu a ses vostres escoles amb els sexes.

Mac Vicar Mac Vicar | Hace 7 meses

S’enquesta d’aquest diari, ja sabem de quin color son es qui l’han proposada. No mes llegir sa pregunta que fan ja es sap sa contesta, es retòrica. Aquí ben clar sa manipulació d’es mitjans dins sa nostre comunitat. Sempre adoctrinant, no hi ha que perdre sa ocasió…

user Skywalker | Hace 7 meses

ciutadaciutadellaI ara me diràs que som un comunista i no se que de Stalin i de Veneçuela.....Cap fanàtic com tu ni vol ni sap entendre arguments.