Elecciones europeas 2019

Un juzgado de Madrid dictamina que Puigdemont puede concurrir a las elecciones europeas

| Madrid |

Valorar:

El expresidente catalán Carles Puigdemont podrá concurrir a las próximas elecciones al Parlamento Europeo del próximo 26 de mayo, según ha dictaminado el Juzgado de lo Contencioso-Administrativo número 9 de Madrid.

La sentencia, tal y como ya consideró el Tribunal Supremo, establece que el acuerdo de la Junta Electoral Central (JEC) que estableció que no podían presentarse por el partido Lliures per Europa (Junts) no es conforme a Derecho, por lo que ordena a este organismo que publique la candidatura incluyendo a Puigdemont y sus exconsejeros.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 3

menork
Hace más de 2 año

Segueix sense respondre... sa comparació es un extrem i l'altre... n'Aznar com a representant del 155 i la Pilar Rahola com a representant indepe... cap comparació mes (llevi Aznar i posi n'Arrimadas... es igual). Que li semblaria? I si TV3 cada dia esta amb el "procès" i sempre amb postura molt clara pro indepe. A n'aquest mateix programa he sentit jo un economista dient que no passaria res si es produïa la DUI i ningu ho va rebatre... quan clarament era i es una mentida. En canvi les mentides o mitges veritats de l'altra part si s'encarrega la "moderadora" de puntualitzar. De veritat s'ho miri amb objectivitat.

Valoración:1menosmas

,,,,,,,,,
Hace más de 2 año

I jo li pregunto:Quins colaboradors te TVE? Si veu FAQS sabrà que en el programa si parla de diferents temes i periodistes opinadors de diferents idees.Clar que surt el "procés" el "judici" mentre això sigui un teme actual. és lògic.Comparar Aznar-Rahola crec que es molt desencertat.Vaja jo tinc menjat el coco.És allò que diuen" si has de sortir enmascarat és d´una paella".

Valoración:menosmas

Menork
Hace más de 2 año

Repetire la pregunta per vostè que tan insisteix. S'imagina un programa a tve amb n'Aznar de colaborador permanent? Doncs FAQS te a la Sra. Pilar Raola, el que per alguns que ens ho podem mirar neutralment, es una clara demostració d'intencions. I si, clar que he vist FAQS i em permeto opinar i a n'aquest programa, en una televisió pública, hi ha mono tema i parcialitat, amb convidats tendencialment pro indepes (no sempre clar, si no cantaria molt), colaboradora pro indepe i prrsentadora idem. Pero clar, un com vostè que li tenen menjat es coco, no ho podrà veure mai.

Valoración:2menosmas

,,,,,,,,,
Hace más de 2 año

menork:Convidats pro indepes? vostè ha vist mai FAQS?o el TOT ES MOU? no linxen a ningú en tot cas com és de llògica es protesta quan es menteix sobre algun fet prou conegut.

Valoración:menosmas

menork
Hace más de 2 año

Pilar Rahola (independentista radical) es colaboradora habitual de FAQ... faltaria que a una televisió publica no hi cabessin tots, ara, un programa, entre altres, com FAQ es propaganda independentista amb convidats pro indepes i si no ho son els llinxen. I per veure-ho, nomes fa falta ser una mica objetiu.

Valoración:menosmas

,,,,,,,,,
Hace más de 2 año

Menork: TV3 per ser de pensament únic hi ha colaboradors de tot pensament,cosa que no passa en cap altre TV sigui estatal,autonòmica o privada.Si us plau em pot dir qui és la Sra. Pilar Raomo?

Valoración:-1menosmas

Menork
Hace más de 2 año

Suprecisme, t'imagines un programa a tve amb n'Aznar de colaborador permanent? Doncs FAQ te a la Sra. Pilar Raomo, declarada independentista. Aço no es tenir un pensament únic que es el que es avui per avui tv3. Te convendria seguir per twitter a n'es molt honorable president actual per saber realment el que es un supremacista. Pregunto... resposta... si vols xerram d'açò pero es meu comentari anava cap a un fet molt clar i es que un programa electoral no pot estar per damunt sa llei... per sort.

Valoración:menosmas

Supremacisme
Hace más de 2 año

@menork si tu vas al metge te recetara mirar un poc menys 13Tv. Aquest es el problema, que teniu la veritat absoluta i els que pensen diferent estan malalts. En definitiva sou un supremacistes

Valoración:0menosmas

pregunto
Hace más de 2 año

menork: El govern espanyol es salta un munt de lleis i articles de la Constitució a on és la justicia per a ells?

Valoración:-2menosmas

Biel
Hace más de 2 año

Si fuese una persona honesta se presentaría en el Juzgado y se defendería ante los tribunales. Una persona que siendo autoridad decide hacer lo contrario de lo que le dicen los tribunales, que sus ideas son saltarse la Ley y no cambiarla conforme a la propia Ley, que hace que las empresas se marchen de Cataluña, no tiene ninguna credibilidad. Ahora se presenta y sabe que no podrá recoger el acta, es un irresponsable absoluto.

Valoración:7menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3