Crisis del coronavirus

Boris Johnson ingresa en la UCI al empeorar su estado de salud

| Londres |

Valorar:
preload
Boris Johnson

Boris Johnson.

06-04-2020Hannah Mckay

El primer ministro de Reino Unido, Boris Johnson, ha sido ingresado este lunes en una unidad de cuidados intensivos tras sufrir un empeoramiento de su estado, tras su ingresado a causa de coronavirus.

«Durante el curso de esta tarde, la condición del primer ministro ha empeorado y, siguiendo consejos de su equipo médico, ha sido trasladado a una unidad de cuidados intensivos en el hospital», ha dicho Downing Street.

«El primer ministro ha pedido al ministro de Exteriores, Dominic Raab, que es primer secretario de Estado, que actúe en su nombre cuando sea necesario», ha agregado, según ha recogido el diario británico 'The Guardian'.

El 'premier' británico fue ingresado el domingo en el Hospital St. Thomas de la capital, Londres, a causa de «síntomas persistentes» de la enfermedad de la que dio positivo hace once días.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Sisoset
Hace un mes

Espero que se recupere, y la cosa quede en susto. Y tambien espero que la experiencia le haga cambiar su escala de valores. Humanismo frente a la locura materialista neoliberal.

Valoración:3menosmas

Andova
Hace un mes

Em conmou i em posa els pels de punta,a la vegada,veure la crueltat o l’ignorancia vestida de botxí, del ésser humà. No m’en puc refer, de com s’en pot en riure d’una persona que està pasant una enfermetat,no dire terrible enfermetat perquè totes ho son. Hi ha una dita italiana,que ja traduïda diu: “No es mereix dir-se ésser humà,qui se n’enriu d’un ésser humà malalt “ Mentres hi haigi gent amb aquesta pobresa espiritual, aquest món està molt enfora de arreglar se , tot junt em fa vergonya aliena.

Valoración:0menosmas

Jordi
Hace un mes

Mira tu por donde el defensor de "la selección natural" Una pronta recuperación..........para su pareja

Valoración:14menosmas

Crític
Hace un mes

Sí, és molt fàcil,en aquests moments, criticar en Boris Johson, no només per la seva postura del Brexit i més encara quan fa poques setmanes se'n reia del COVID-19 i mentre mitja Europa estava confinada, ell mantenia la situació amb total normalitat i els espectacles oberts. Després, quan ja era més que tard, varen iniciar mesures per intentar contenir una situació que ja els havia fuit de les mans... I ara ell està contagiat. Però crec que el que cal fer, és compadir-se'n i desitjar-li una bona recuperació. I que la situació a Gran Brentanya presenti, malgrat tot, una evolució positiva. El mateix diria dels EEUU. El país amb major nombre de contagiats i que serà, de moment i si no ho impedeixen altres països molt poblats i en taxes menors de desenvolupament, el que registrarà dels majors nombres de defuncions. Esperem que aquesta situació ajudi a reflexionar a tots aquells que no volen pagar imposts i que reneguen dels estats que són els únics que poden ajudar a superar-ho.

Valoración:8menosmas

Karma
Hace un mes

Tranquilooooo eso es un simple resfriado! Lo tienes que pasar! Tú sigue a lo tuyo el Brexit campeón!!!

Valoración:18menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1