Santiago Abascal se estrena como DJ en un encuentro con jóvenes de Vox

| Madrid, España |

Valorar:

Parece que fuera hace mucho tiempo cuando Santiago Abascal protagonizara un vídeo montado a caballo con la música de El señor de los anillos de fondo. Más cuando la noche del viernes se estrenó como DJ con una versión del Himno de España. Lo hizo en el Teatro Barceló de Madrid, en un acto en el que, según Vox, congregó a cerca de un millar de jóvenes.

«Hace dos años, un puñado de jóvenes patriotas comprometidos en mejorar España, nos tomamos unas cañas con Santiago Abascal en un bar de Madrid. Hoy somos miles los que formamos parte de el despertar de la #EspañaViva; y eso hay que celebrarlo». Con este reclamo, la iniciativa juvenil de Vox, Cañas por España, animó a sus simpatizantes a celebrar su segundo aniversario con un encuentro en Madrid que, en esta ocasión, tendría un invitado especial, Santiago Abascal.

La llegada del líder de Vox generó gran expectación entre las personas congregadas en el Teatro Barceló de Madrid, pero el público estalló cuando Santiago Abascal se estrenó como DJ con una versión del Himno de España.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Menorquí
Hace 12 meses

Perque vos posa caxondos n'abascal, demostras que o teniu por o que us interesa massa, i ses teles duan a qui ven, la sexta, ana rosa, inclus tv3 lis fan sa campanya gratis, xerran tot es dia, en principi per desprestigiar-los, pero quan sen van de ses tertulias, es periolistos quedan amb sa boca oberta i atonits de 4 veritats ben dites, i algunes quedan amb altres coses obertes com n'ana rosa o susana griso...... es temps dirà si eran uns xerraires vividors com es de podemos o foten colque macagundeu.

Valoración:-1menosmas

Ffff
Hace 12 meses

Hola. Menorquí... Amb algun comentari he rajat de 3%, dels eres... I de ses boses de fems... Si per vostè el que coment des Vox, és credibilitat 0...és la seva opinió... Però bé... Vindras amb mi, que es fa propaganda a aquests "nouvinguts" vividors. Un exemple, tindràn veu a televisió abans dels vots;quant no tenen representació ( actualment al congrés) deixant fora sls partits més autonomistes pnv, per exemple... No ho veig nornal. As diari, també, sempre cau cualque noticieta des mentider de n'Abascal. Salut

Valoración:1menosmas

Menorquí
Hace 12 meses

Es dia que et vegi escriure algo similar, des corruptes Pujols, o des malversadors......pero sempre miras cap on vols! Credibilitat 0. Es des qui li molesta la gürtel, pero no los Eres o es dur boses de fems cap andorra cada cap de setmana, o que li molesta tema Bárcenas, pero no el 3%, ni cas itv's per exemple. Credibilitat 0. A jo ma molesta tot. Eslogans buits i estúpits i repetitius.

Valoración:-3menosmas

Ffff
Hace 12 meses

Hola. Per menorquí... Veig que a vostè l'hi molesten les veritats, (que he dit que no sigui cert?) Davall el meu humilt punt de vista. Fa més pena tenir polítics mentiders i vividors!!que un simple comentari meu. O tenim que seguir comentant cosa del vice-secretari d'aquest partit Espinosa de los Monteros, els seus avant-passats, amb qui té negocis... Etc... Salut

Valoración:2menosmas

Menorquí
Hace 12 meses

@Ffff seguim i seguim, ta marques cada "copiar pegar" que fa pena

Valoración:-4menosmas

jo mateix
Hace 12 meses

No sé de què et queixes. Si no fos per les teles, del 'Prusès' se n' haurien adonat quatre gats.

Valoración:0menosmas

Ffff
Hace 12 meses

Hola. Seguim amb sa propaganda al partit d'ultra dreta... Masclista xenòfob, racista i homòfob... Amb en Santiago al capdavant., nostalgic del franquisme. Es pacifista que va armat. Es que vol llevar ses CCAA, quant ell ha cobrat de dues, amb llocs posat a dit, a vegades amb sous més grans que el propi president. Es que vol mili obligatoria per dones inclusive, i ell no va fer el servei. Es partit finançat per desidents iranis, que surten a les llistes de terroristes. Es que va en contra del divorci, i s'ha casat 2 cops. Es que vol llei d'avortament de fa més de 30 anys, en contra del moiment LGTBI... etc, etc... Però diu" un abrazo y viva España" i sa gent l'hi cau sa baba... El meu país va per enrera, que trist. Salut

Valoración:2menosmas

cromapons
Hace 12 meses

La premsa li don espai als feixistes, li estem fent la campanya noltros mateixos, ells que estan encontra de drets fonamentals, després ho lamentarem, quant ja sigui masa tard, peró sempre quedará que en les pagines del Menorca sempre hi va haver espai pels feixistes.

Valoración:3menosmas

Pullastre
Hace 12 meses

Discoteca Facha.

Valoración:0menosmas

Francisco Franco
Hace 12 meses

Ese es mi chicoooo

Valoración:-4menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2