Torra da indicaciones al Govern para ser «diligentes» en liberar a Junqueras si lo decide el TS

| Barcelona |

Valorar:
El presidente de la Generalitat, Quim Torra.

El presidente de la Generalitat, Quim Torra.

Alejandro García

La consellera de Presidencia y portavoz del Govern, Meritxell Budó, ha anunciado que el Govern está preparando por indicación del presidente, Quim Torra, la liberación del líder de ERC, Oriol Junqueras, de la cárcel de Lledoners (Barcelona) para poder ejercer como eurodiputado cuando se pronuncie el Tribunal Supremo y ha asegurado que el Ejecutivo será «diligente» para conseguirlo.

En rueda de prensa tras el Consell Executiu, ha asegurado que el Govern espera que el Tribunal Supremo acate la sentencia del Tribunal de Justicia de la Unión Europea (TJUE) y que el pronunciamiento del Supremo permita a Junqueras acudir el lunes a Estrasburgo.

Además, Budó ha asegurado que, «si hay otro mecanismo que garantice a este Govern trabajar en ese sentido, será diligente», aunque no ha concretado qué mecanismo podría ser y ha añadido que ese posible mecanismo tendrá que determinarlo la defensa de Junqueras.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

cromapons
Hace un año

"A esas se ha sumado ahora la de una JEC que decide inhabilitar al president de la Generalitat y a Oriol Junqueras un día antes del inicio de la investidura del presidente del Gobierno y que ese mismo día hace una nota de prensa, suficiente para que la oposición la use para intentar reventar el pacto de Gobierno, pero que no comunica su resolución hasta investido el presidente, momento en el que descubrimos que en realidad deja esa inhabilitación en manos del Parlament." Una mostra de com els golpistes feixistes volen reventar Espanya.

Valoración:1menosmas

cromapons
Hace un año

jo no menteixo senyor jo mateix, no ho faig mai, soc ja molt gran i me tenc per una persona honesta, sap el que vol dir aquesta paraula? aqui li deix un parraf de la llei esopanyola, per si no el coneixia: " art. 4 bis de la Ley Orgánica del Poder Judicial, "Los Jueces y Tribunales aplicarán el Derecho de la Unión Europea de conformidad con la jurisprudencia del Tribunal de Justicia de la Unión Europea" O sigui que el dret europeu ha de ser el dret espanyol, si no ni hi ha Unió Europea per a Espanya.

Valoración:2menosmas

cromapons
Hace un año

Senmyor feixista (no li fa res mostrarse amb aquesta identitat?) efectivament les lleis estan per cumplirse, pq no es lliura al senyor Junqueres després del dictamen del TJUE? pq esta segrestat per l'estat espanyol, esta clarissim. En segon lloc i sobre el senyor Torra, aqui no hi habia cap llei per destituir-lo per penjar un llaç groc (que el va despenjar) i van tenir que tirar d'una llei anti ETA per fotre'l fora, a tot un President de la Generalitat, aquesta es la llei que voste xerra? no sembla mes be una venjanza? Hi ha un problema en la justicia a Espanya, Europa no para de donar.mos bofetades pq alla la llei protexeig les llibertats, aqui a Espanya no, aqui solament hi ha repressió i impossició.

Valoración:0menosmas

Feixista
Hace un año

En Quim Torra ha donat moltes proves, amb la seva actuació, de ser feixista i racista. Encara hi ha qui creu que feixisme es exclusiu de la dreta... Cromapons, la teva obsesió no te permet ser objectiu. Les lleis s'han de cumplir. Es poden fer totes les actuacions legals (previstes per la Llei) per modificar-les, pero les lleis SEMPRE s'han de cumplir sino, es delinqueix i ja se sap, als delinquents sel's jutge i llogicament sel's sanciona.

Valoración:7menosmas

Bushmills
Hace un año

Cromapons y los mundos de yupi... Ja, ja, ja.... Cada vegada que fas un comentari i veig que tant te creus tots es ventais que dius, me pix.

Valoración:1menosmas

jo mateix
Hace un año

Cromapons, mentint no fas cap favor als teus ideals. Que no m' agraden, però els respecto. El que no respecto és la mentida. No han aplicat la legislació antiterrorista a Junqueras, Torra ni Puigdemont. Saps quina és aquesta legislació? Saps quines mesures implica? Em sembla que t' hauries d' informar una miqueta. Respecte a Europa, animo als independentistes a portar-hi la DUI. A veure què n' opinen, a Europa. Si va ser legal o no. I si no la DUI, portar-hi la seva suspensió per part del Tribunal Constitucional. Que molt rallar de drets humans, drets col.lectius i bla bla bla però dubto molt que doneu aquesta passa.

Valoración:2menosmas

cromapons
Hace un año

Els senyors Torra i Junqueras son victimes d'una conspiració de l'estat per acabar amb el proces. No han tingut un altre remei que aplicar-li una legislació antiterrorista per treure fora tot un President de la Generalitat i axis es com Espanya cau en un pou d'indignitat del que no surtira mentres tingui les institucions de l'estat farcides de feixistes antidemocrates. Europa ha estat la salvadora de les llibertats a Espanya i ha destapat totes les maniobres que la anomenada justicia espanyola a fet per empresonar un politic elegit pels ciutadans.

Valoración:-6menosmas

jo mateix
Hace un año

¿No decía este que había que desobedecer? Pues que los libere yaaaaaa! Pero una cosa es decir y otra, hacer.

Valoración:9menosmas

alterego
Hace un año

la misma diligencia que sacarte a ti de la Generalidad

Valoración:15menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1