Puigdemont recibe el apoyo de Aragonès, ERC y Junts en L'Alguer

| L'Alguer |

Valorar:
El presidente de la Generalitat, Pere Aragonés (3i) y el expresidente Carles Puigdemont (d), pasean por las calles de la localidad italiana de L'Alguer, en Cerdeña, durante la visita del mandatario catalán.

El presidente de la Generalitat, Pere Aragonés (3i) y el expresidente Carles Puigdemont (d), pasean por las calles de la localidad italiana de L'Alguer, en Cerdeña, durante la visita del mandatario catalán.

El expresidente de la Generalitat y líder de Junts, Carles Puigdemont, ha recibido este sábado por la tarde la visita de varios cargos del Govern y de miembros de ERC y Junts en L'Alguer (en Cerdeña, Italia) tras su detención en el municipio italiano el jueves.

El presidente de la Generalitat, Pere Aragonès; el vicepresidente, Jordi Puigneró, y la consellera de Acción Exterior y Transparencia, Victòria Alsina, han viajado a L'Alguer en nombre del Govern, donde también se han encontrado con la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

Puidgemont in Alghero

También se ha trasladado a L'Alguer para apoyar a Puigdemont el secretario general de Junts, Jordi Sànchez; la vicepresidenta del partido, Elsa Artadi; la secretaria general adjunta de ERC y portavoz del partido, Marta Vilalta y eurodiputada de ERC Diana Riba, entre otros miembros de ambos partidos.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Kein
Hace 24 días

@josep Patètic, el senyor Llarena que no s'entém de res. Va de fracàs en fracàs, i a més faguent tripijocs. Sa (IN)justícia espanyola, abanderada pel TS, fa riure. Tota EU n'és conscient i testimoni de tal despropòsit.

Valoración:-9menosmas

Thomas
Hace 24 días

Si te prou "pebrots" i es considera tan innocent e invulnerable, que es quedi a Italia fins dia 4 de octubre i es presenti es dia del judici. Veureu tots com antes de dia 4 plega de Italia aquest super heroi valent com ningú, jajaja.

Valoración:4menosmas

cromapons
Hace 24 días

Al senyor Joserp li diria que aqui la noticia no es el senyor Puidemont ni el senyor Aragones, ni ningú, aqui la noticia es el ridicul espantos que ha tornat a fer la justicia espanyola, una justicia amb minuscules que ha tornat a enganar a la europea, dient que la ordre del tal Llarena era vigent quant la policia italiana, enganada, va detenir al ex President de la Generalitat, quant hores després, l'anomenat Llanera va dictar una nova ordre, algo incoherent que ha possat de manifest l'espirit de vanjança que te aquesta anomenada justicia espanyola, que no triga ni unes hores en emetre una ordre internacional d'extradició pero en canvi permet que el Rei emerito fugi a l'extranger amb delictes provats sense imputar, tot molt ben pensat pels senyor que representen a la justicia espanyola senyor Jose, una justicia que ja ha rebut osties per a tot arreu per part dels seus colegues europeus y que ara en rebrá un altre, i no será el darrer, ja veu quina dignitat te la nostra justicia.

Valoración:-10menosmas

Jonn
Hace 25 días

Ni la justicia belga, ni la francesa, ni la escocesa, ni la suïssa i ara la italiana, han vist prous motius per extraditar els líders independentistes. Pot ser i fent in exercíssi de realisme d'humilitat , podríem pensar en per qué a Europa els jutges, no tenen el mateix criteri que la justícia espanyola. Podria ser que la justícia espanyola és la equivocada i no ho està fent bé. O potser encara som la reserva espiritual i d'altres coses pitjors d'Europa?

Valoración:-14menosmas

Josep
Hace 25 días

Res hi ha més ridícul i patètic que Puigdemont i el nacionalisme català amb el seu pare espiritual Pujol i tot el seu clan saquejant Catalunya de punta a punta anys i anys, fins que la justícia "espanyola" (vol dir JUSTÍCIA amb majúscules) els hi va aturar es peus.

Valoración:27menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1