Francisco Rivera se caga «en los muertos de toda la gente mala» que se alegra por la muerte de Fandiño

| Madrid |

Valorar:
preload
Francisco Rivera

El torero Francisco Rivera saluda durante una corrida en Palma.

28-07-2016
Francisco Rivera

El torero Francisco Rivera ha respondido en Twiter a aquellos que han celebrado en las redes sociales la muerte del torero Iván Fandiño este sábado en Francia durante una corrida.

El diestro no se ha cortado en y ha publicado un tuit que ha incendiado las redes sociales: «Y me cagó en los muertos de toda la gente mala que se alegra de la muerte de un hombre bueno!!!».

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

josep
Hace más de 2 año

a no tenen rao els animalistas, creus de debo que la rasa humana es millor que la dels animals?, aquella ha produit monstruos com un hitler mussolini, franco , bush etc. etc. que amb les sevas desicions van ser responsables de las morts de millons de vidas humanas, i en cuan a il-luminats e ignorant, o son els que presisament van en contra dels animals.

Valoración:1menosmas

No tenen raó els animalistes
Hace más de 2 año

Els animalistes, que no són tals, sinó com diu un biòleg amic meu, mascotistes. No són més que una guarda d'il·luminats que es creuen superiors als altres per la seva absurda defenses d'animalons que caguen per les nostre ciutats. Són ignorants. Ni tan sols saben distingir que és l'equilibri ecològic ni que és més beneficiós pel medi ambient eradicar animals invasors que alliberar-los per la natura. Són urbanites que han perdut el nord. I arriben a punts increïbles com alegrar-se per la mort d'una persona. Pensant així és normal que els únics éssers vius que els suportin siguin les seves mascotes. En fi, cadascú arriba a l'equilibri psicològic com creu convenient, però que no vulguin convéncer als altres. Amb això no vull dir que l'expressió del torero sigui correcte. I, en tot cas, si s'han de cagar no és sobre els ancestres dels animalistes...

Valoración:-2menosmas

josep
Hace más de 2 año

a taurio para siempre et dire que la pitchor rasa que ja sobre la terra es la humana, que es capas de las major atrociats que ens poguem imaginar, ja personas que no tenan dret a res.al torero aquet que a fet el twit, ja demostra la seva poca capacitat mental que te i nul amb educacio i cultura.

Valoración:2menosmas

Lógica
Hace más de 2 año

Voy a repetir su frase un poco modificada: Yo me cagó en todos los muertos de toda la gente mala que se alegra de la muerte de un toro bueno.

Valoración:3menosmas

lola
Hace más de 2 año

I es govern multarà a sa plaça de bous de Inca per deixà entrar menors a sa correguda????? ja esta be de Hipocresies!!!!!! En Franciscu aqest que s'encuidi de lo seu que jo no l'he insultat... espero que no tingui diarrea cunt vagi a s'escusat!!!!

Valoración:6menosmas

Taurino por siempre
Hace más de 2 año

Haber si ahora van a tener más derecho los animales que las personas ignorantes perrosflautas ullastre no tienes ni idea de la palabra asesino bocas

Valoración:-7menosmas

Ullastre
Hace más de 2 año

Patéticas palabras en boca de patéticos asesinos de animales. Nadie se alegra de la muerte de un torero, pero sí del toro, con bravos y Olés. España profunda de pandereta y medieval

Valoración:10menosmas

lidia pons taltavull
Hace más de 2 año

¡¡¡ Patetic.... !!!

Valoración:3menosmas

gracias_por_todo_rajoy
Hace más de 2 año

Bien dicho Paco.......

Valoración:-19menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1