Arruinado por Hacienda tras ganar una cesta de Navidad en un sorteo

| Madrid |

Valorar:
Visto 4630 veces
preload
Arruinado por Hacienda tras ganar una cesta de Navidad en un sorteo

Víctor Brun relató su historia en el programa de Ana Rosa.

04-12-2017 | Telecinco

El protagonista de la historia, Víctor Brun, ha relatado en El programa de Ana Rosa, de Telecinco, que ganó a través de un sorteo una cesta de Navidad que incluía dos coches, una moto, diversos viajes, jamón, cava y diversos productos más. El valor de todo el contenido ascendía a la nada desdeñable cifra de 360.000 euros.

La alegría inicial del afortunado ganador se tornó en tragedia cuando Hacienda le reclamó casi la mitad del valor de la cesta, en concreto el 46%, a abonar en dos únicos plazos, según declaró el propio Brun.

El problema es que los intereses generados por aplazar el pago ascienden a un importe total de 160.000 euros, que es la deuda que ahora mismo le ahoga. El pobre hombre, desilusionado y acuciado por la deuda, señaló además que ahora no puede pedir ningún tipo de crédito a los bancos ya que aparece como moroso de Hacienda.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Dani
Hace 12 meses

Jo hauria pagat es 46% tot d'una que m'ho haguéssin demanat i au. No és tan complicat vendre la mitat de lo que tenía dins sa panera. Lo que passa que ell s'ho volia quedar tot pensant que no li acabarien reclamant!

Valoración:-8menosmas

Xec
Hace 12 meses

Segons tenc entès hi entrava un parell de lingots d'or i altre de plata, si amb açò a l'endemà t'envàs a hisenda en fas el dipòsit està calculat exactament per la part a pagar d'impostos, i hisenda or i plata no t'ho poden negar. Un altre tema es que et passis de llest i com diu sa dita s'avaricia romp es sac. Un altre debat és si és just o no que hagis de pagar per un premi, però açò passa amb tots i en tothom com ses loteries...Aquest senyor va preferir quedar-se l'or i sa plata i hagues pagat a temps ja ho tindria aclarit pressisament no em crec de cap manera que no l'informassin expressament d'aquest detall just rebre el premi. Ara lo millor es desviar el tema a les televisions una volta el mal ja està fet...ja fa anys que Sr. Montoro va imposar aquest impost sobre premis i loteries no es res que no sabem a aquestes alçades, és just? de cap manera però ja fa temps que tothom ho sap i hi està exposat.

Valoración:29menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1