El Govern recuperará la señal del Canal 33 y el 3/24 «en un par de semanas»

El vicepresidente Barceló se compromete a que no conlleve pérdida de calidad en IB3.

|

Valorar:
El 3/24 dejó de verse el pasado mes de abril

El 3/24 dejó de verse el pasado mes de abril

El vicepresidente del Govern, Biel Barceló, ha anunciado este martes durante la sesión plenaria del Parlament que el Ejecutivo adquirirá un múltiplex estadístico para recuperar los canales de habla catalana Canal 33 y 3/24 sin que haya pérdida de calidad en la señal de IB3.

En respuesta a una pregunta formulada por el diputado del Grupo Parlamentario Popular Antonio Gómez, Barceló ha respondido que «no tendrá un coste exagerado» y que gracias a esta tecnología «IB3 tendrá una calidad similar o superior a cualquier canal generalista».

Así, ha avanzado que la reincorporación de estos canales podrá llevarse a cabo «en un cuestión de un par de semanas» y que desde el Govern ya se han puesto en contacto con la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que les han asegurado que «no habrá ningún problema y que enviarán la señal» cuando se pida.

Por su parte, Gómez ha dicho que si esto es así consideran que es lo «correcto» pero ha censurado la situación en la que ha quedado el ente de radiotelevisión pública de Baleares tras el recorte de su presupuesto.

De todos modos, Barceló le ha asegurado al diputado popular que la recepción de esos canales podría haberse puesto en marcha hace un año, cuando el PP de José Ramón Bauzá gobernaba la comunidad.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

XAF
Hace más de 5 año

Fantàstic!! es meus fills podràn veure dibuixos en català!!

Valoración:menosmas

Xec
Hace más de 5 año

El pp va fer desaparèixer c33 i 3/24 suposadament per qüestions tècniques. Clar, ses mateixes qüestions tècniques que ens van impossibilitar veure sèries i pel·lícules doblades as català a ib3 durant es mandat amb al·lèrgia a sa nostra cultura. Quins ******* que tenen!!

I ara van i es preocupen perquè ib3 es deixi de veure en hd, clar que sí, açò els importa a ells! Però si només van posar aquesta tele per tenir "excuses tècniques" per tapar tv3!!

Pragmàticament, des de Menorca, pes servei públic que ens dóna ib3, ja podríem demanar que es tanqués, que tal vegada ens sortiria més bé de preu veure esports3 i tv3 sencer!

Per cert, supòs que heu demanat moltes vegades que ib3 es tanqui aquells que ara criticau que tenir dret a veure c33 i 3/24 pugui costar qualque duro. Comparacions? odioses... tant pes servei públic que ofereixen als menorquins com pes cost que tenen per noltros.

Valoración:2menosmas

j.o.
Hace más de 5 año

Personalmente me la "repanpinfla", yo apenas veo la televisión. Es mucho mejor la radio y la lectura. Solo lamento que se gaste dinero público en más televisión.

Valoración:-3menosmas

Curin
Hace más de 5 año

SEREMOS MAS INTERNACIONALES, YA QUE PODREMOS VER DOS CANALES MAS EXTRANJEROS, JE JE MENOS MAL.......

Valoración:-7menosmas

cromapons
Hace más de 5 año

Ja era hora,!! una de les mides per "fer front la crisi" de l'anterior govern, va ser censurar els canals de parla catalana, canals que emitien reportatges sobre natura y sobretot, programes infantils, pels fillets, ja savem que el PP és molt dur contra els febles i els fillets son els que més. Enhorabona per aquest pas, peró el que veix és que sempre pasa igual, el PP romp el consens amb tot el que li don la gana i després la feina pels que venen darrera,es tornar a la normalitat i sempre seguim igual, sense avançar ni un pas.

Valoración:3menosmas

Menorquín viajero
Hace más de 5 año

Quim, no et vull decebre però em sembla que Thalassa ja no es fa. El van parar quan van començar les retallades fortes a TV3 i després van estar emetent programes anteriors durant molts mesos. Ara em sembla que no es fa. De totes maneres, com diu en Joan, es podran veure altres programes interessants com 30 minuts, Valor Afegit i altres. I hi han debats molt interessants a 3/24

Valoración:14menosmas

Quim
Hace más de 5 año

Per descomptat més val açò que res; sobre tot es 33 amb molts bons programes de totes ses temàtiques. Qui no anyora Thalasa i altres ! ! ! . I per els que no els hi agradi ja ho saben: Hi ha un botonet a nes televisor que es diu INTERRUPTOR

Valoración:33menosmas

anacreonte
Hace más de 5 año

Ya es bien hora ¡¡

Valoración:17menosmas

M.A.
Hace más de 5 año

Pues al precio que sale emitir estos canales, no hace falta que los traigan, es más, se podría cerrar unos cuantos canales más,...

Valoración:-20menosmas

Joan
Hace más de 5 año

Ja era hora, Ib3 no pot anar. Així podrem veure 30 minuts, valor afegit i altres programes interessants i de cert nivell cultural que per lo que es veu a Mallorca no saben fer. Per jo ib3 el podrien llevar que ens costa molts doblers per donar feina a cuatre mallorquins. I

Valoración:22menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2