Diego Torres asegura que ni la Infanta ni su mujer lideraron proyectos en Nóos

| Palma |

Valorar:
Iñaki Urdangarin y la infanta Cristina

Iñaki Urdangarin y la infanta Cristina

T. Ayuga

El exsocio de Iñaki Urdangarin, Diego Torres, ha asegurado este miércoles en el juicio del caso Nóos que ni su esposa, Ana María Tejeiro, ni la infanta Cristina lideraron ningún proyecto en el Instituto Nóos, aunque ambas formaban parte de la junta directiva de la entidad y están acusadas.

«¿Doña Cristina de Borbón lideró alguno de los proyectos del Instituto Nóos?», le ha preguntado el fiscal Anticorrupción Pedro Horrach a Torres en la décima jornada del juicio que se celebra ante la Audiencia de Palma, a lo que Torres ha respondido que «no», lo mismo que había dicho en relación a idéntica pregunta sobre su esposa.

Torres se enfrenta a peticiones de condena de entre 11 y 22,5 años de prisión en el juicio en el que también están acusados su mujer, Urdangarin, la infanta Cristina y otras 13 personas.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1


Hace más de 4 año

I, a banda dels imputats actuals, crec que hi ha moltes mancances a la banqueta: molts dels polítics valencians (que no hi són per decisió de l'Audiència Valenciana, si no ho record malament), els funcionaris d'Hisenda que tramitaren i pagaren sense molt de control (per dir-ho suaument, els imports compromesos), molts dels actors implicats en el cas (alguns per inimputables, altres perquè no se'ls ha citat...) i també molts d'altres polítics amb responsabilitat autonòmica que no han assumit ni responsabilitats polítiques ni tampoc penals.

Valoración:1menosmas


Hace más de 4 año

Però que diantre té a veure la no discriminació de gènere amb la situació processal de les persones jutjades?. L'Administració de Justícia no discrimina per gènere.

A banda d'això, sembla que en Diego Torres té les actuacions de les empreses molt ben documentades i, hauríem de recordar, que l'Administració de Justícia no analitza els paràmetres ètics de les actuacions, sinó simplement, els aspectes legals. De fet, ell mateix reconeix totes les estratègies tributàries i de Seguretat Social per pagar tan poc com fos possible i tenir més rendiment. Això mateix, és el que fan els grans empresaris d'aquest país (i se'ls ens posa d'exemple a seguir, com en Botín) i els hotelers de les illes, por no anar més lluny. O els grans esportites que sempre es declaren espanyols i llueixen bandera, mentre tributen poc i fora de l'Estat. I això no canviarà, aquí només tributen les classes mitjanes i mitjanes baixes.

Valoración:1menosmas

Crítico
Hace más de 4 año

Por mucho que digan y repitan que la infanta no tenía nada que ver, el pueblo ya ha sacado sus propias conclusiones y la imagen de esta mujer está tocada para siempre.

Valoración:3menosmas

Jesus
Hace más de 4 año

Espero que ahora los grupos feministas , pongan de relieve , que tiene que haber igualdad de genero , en esto de repartirsen las culpas sobre los actos delictivos , que solo los hombres, ( machistas ) ,no pueden cargar con todo este marron . No ,no , no .. No es justo , todo Tiene que ser equitativo, hay que denunciar ya , este atropello y hacer valer los derechos de igualdad . .. !!Ooh !! sarcascmo ..

Valoración:3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1