Fuga de fecales en Cala Galdana

Josema Moro | 03/03/2021

Valorar denuncia:
Fuga de fecales en Cala Galdana

Hace más de un año que vamos avisando de esta fuga de aguas fecales en la carretera junto al Hotel Cala Galdana y Bar Mississippi. Aparte de las infecciones propias de estas aguas, existe el riesgo del Covid 19.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Edu1
Hace un mes

Enserio, en temporada baixa i lss depuradores tenen fuga, ja es hora que "Menorca Reserva de la Biosfera" tengui totes les depuradores en condicions, el Medi ambient no es mereix aquest comportament iresponsable dels Essers humans.

Valoración:4menosmas

KEM
Hace un mes

Josema Moro: pon la foto en Twitter o Facebook, justo contestando a alguna promoción del Consell que hacen para atraer turistas, y verás lo rápido que lo arreglan.

Valoración:6menosmas

MenorcaQualitat
Hace un mes

Xiprinant es problema però, es que s’Aj de Ciutadella dur anys desatanguent ses necessitats més que òbvies de Serpentona, perquè açò es potestat de na Joaneta i es seu equip, que a part de descuidar coses tan bàsiques com sa neteja o sa jardineria, estàn deixant passar es temps i de cada vegada més ses deficiencies s’acumulen... Si tant de palo li fan ses urbanitzacions i es tributs que arriben, que faci una cosa, que les cedeixi a Es Migjorn o Ferreries que segur que faràn més bo...

Valoración:12menosmas

xec
Hace un mes

si , es que los ayuntamientos de Ferreries y ciudadela estan muy ocupados con lo de la memoria historica y el CIM dice que no tiene competencias y el Govern , que las competencias son del CIM, total,que nadie asume su trabajo y responsabilidad.

Valoración:16menosmas

undefined
Hace un mes

Xiprinant pero es igual las fecals van a la mar també, perqué les infraestructuras no estan bé y tu seguramdent el banyes a la mar. Lo que hi ha que fer es fer bé els deures per part de tots els politics que cobran de tú i de mi i de tots.

Valoración:7menosmas

Xiprinant
Hace un mes

Sí, clar, risc de Covid, molt bona! Si hi ha aquesta fuita, esteim tots d’acord en que s’ha d’arreglar a un moment o l’altre, però trob molt oportunista emprar el fantasma del virus per pretendre ser més convincent. La detectabilitat del virus a les aigues fecals no significa que tengui capacitat d’infectar. A més, no crec que ningú tengui ganes de fer un glop d’aquesta bassa, o sí?

Valoración:6menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1