Privilegiats molt bruts

Brut | 13/05/2019

Valorar denuncia:
Privilegiats molt bruts

Així és com conserven l'entorn els privilegiats que disfruten de la caseta que hi ha a Sanitja. Patètic el comportament d'estar en un lloc preciós i comportar-se com uns bruts. Com podeu veure està ple de botelles rompudes i al fons a l'esquerra hi ha una nevera tirada. El curiós és que poden dur les coses fins al lloc privilegiat però no s ho poden endur per tirar-ho. Gent amb aquest comportament no es mereix poder gaudir d'un lloc així.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

David
Hace 9 meses

Es que culpau d'açò a sa massificació, en primer lloc si voleu veure massificació anau a Eivissa i sabreu que es massificació, en segon lloc sé cert qui té lloc tant privilegiat com aquest son menorquins, com sol passar amb sa majoria de casetes de mar que hi ha a sa nostre illa, però com per tot a Menorca hi ha gent molt bruta, amb sang més menorquina que ningú, i son es primers que han d'aprendre a respectar sa seva illa que comparteixen amb sa resta de menorquins, residents i turistes... haurien d'existir sancions i normes a certes zones sensibles de s'illa per coses com aquestes, Menorca s'ha de cercar (i recuperar) una imatge de illa neta i aclarida, que sambla que ho estem perdent precissament per s'ignorància de molts...

Valoración:9menosmas

Marc
Hace 9 meses

Bruts

Valoración:9menosmas

Jabato
Hace 9 meses

Aixó te no promoure es turisme de calitat. Sa masificaciò es incompatible amb mantenir aquest llocs.

Valoración:7menosmas

Pagès
Hace 9 meses

Aixó no pertany a sa confraria de pescadors de Fornells? Al idò ja sabeu a qui heu de demanar.

Valoración:14menosmas

Juanjo
Hace 9 meses

A Mercedes le diré que nunca la Argentina debio urbanizarse, se parcelo para huertos, si han contruido chalets.. Alla ellos, si por mi fuera los demolia todos. Ahora vienen con exigencias de seguridad, alumbrado parada de bus etc. Por cierto.. Esta notica es de sa Nitja por si no te has dado cuenta.

Valoración:15menosmas

MERCEDES
Hace 9 meses

urbanización la Argentina ALAIOR. Estamos completamente abandonados.

Valoración:-10menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1