Baloncesto

Moción de censura en el Boscos

Un grupo de padres de jugadores, liderados por Begoña Ogazón, se opone a la actual directiva tras su decisión de prescindir de la coordinadora, Rocío Pena

|

Valorar:
Grupo de padres y jugadoras que se oponen a la gestión de la junta dirigida por Lluís Moll, este jueves en Ciutadella

Grupo de padres y jugadoras que se oponen a la gestión de la junta dirigida por Lluís Moll, este jueves en Ciutadella

Gemma Andreu

Hay decisiones dentro de un club deportivo que pueden llegar a crear un auténtico terremoto entre los socios y padres de los deportistas. Es lo que ha sucedido en el CB Boscos de Ciutadella, donde un grupo de padres se ha rebelado contra la decisión de la junta directiva de prescindir de la que era la coordinadora técnica, Rocío Pena, hasta el punto de presentar una moción de censura contra la actual directiva que preside Lluís Moll.

Begoña Ogazón es la madre que lidera esta moción y la cabeza de lista para presidir una posible nueva junta directiva. Desde el pasado día 4, el club tiene en su poder un burofax firmado por más del 20% de socios en el que informa de esta petición. En el plazo de un mes desde ese día, la junta debería dar una respuesta a los padres, pero ya han informado de que no harán nada hasta después de Sant Joan. Primero revisarán si todos los firmantes son socios y si las firmas son verdaderas. Una vez validado el documento, se procederá a convocar la asamblea general donde se comunicará a todos los socios esta situación.

Esta lentitud desespera a Ogazón, que ve como el tiempo pasa y el «club realiza fichajes como el del nuevo coordinador, sin tener en cuenta el descontento de un buen número de socios», indica la candidata a presidenta.

«El club es más importante que una persona», justifica Moll

Lluís Moll, presidente de el Boscos, afirma que los argumentos del grupo de padres no tienen base sólida. Él fue quien apostó por Rocío Pena y, después de una temporada como coordinadora, se aprobó «no renovarla por motivos justificados». Para Moll, «el club tiene las puertas tan grandes para entrar como para salir» dijo en relación a la posibilidad de un abandono masivo de jugadores, a lo que añadió «el club es más importante que cualquier persona, no entiendo que los padres puedan hipotecar el club por esto».

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 14 de junio en Kiosko y Más]

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Opinó
Hace más de 2 año

S'ha de passar sa pilota a sa justícia i als inspectors de treball. Si tot es correcte, el nom i la honradesa del club no té res a temer. Llàstima que s'hagi de veure en aquets intringulis.

Valoración:1menosmas

Pare Jugadors
Hace más de 2 año

Na Rocio ha obert a club a moltes persones que abans no entraven a Santa Clara,ha fet molta feina aço es inegable,crec que si fa unes setmanes haguesin demanat a pares i jugadors si volien que continues,sa majoria hauria dit si!!!.Ara be ja sa presentat cordinador nou,es motius des canvi no els sabem.L.unic que desitjo es que l.any que ve no diguem:aço amb na Rocio no hauria passat!!Força Boscos//els fiets lo primer sempre.

Valoración:1menosmas

Joan
Hace más de 2 año

CB Boscos és el referent del bàsquet base a Ciutadella. Açò és innegable. Tothom té part de veritat i part de culpa, la Junta pot tenir moltes raons, però no ha sabut transmetre les seues justificacions al conjunt dels pares i na Rocio ha volgut inculcar una idea de projecte que passava per a revolucionar el club des de baix. Quelcom haurà fet bé quan una part dels fillets/es des de les edats més petites a les més grans s’han sentit recolzats/des per ella. La Junta té raó quan diu que el club sobreviurà les persones, aquesta és la idea, ja que porta des dels anys seixanta essent el primer club de la nostra ciutat. No n'hi ha cap altra que seure i buscar “la solució” addient a tots i a totes, perquè si una cosa està clara, és que els uns i els altres #somgrocs #somgrogues, i que no hi ha contraris, sinó un "projecte comú".

Valoración:15menosmas

Amic des boscos
Hace más de 2 año

Guerra bruta!! Na Rocio ha aconseguit dividir és club, i sembla mentida que hageu arribat a n'aquest punt per interesos particulars i no per és bé des club, és evident sa vostre intenció i es molt trist que arribeu fins aquí, penós, sortireu perdent perquè és evident que es qui perdrà és és boscos cosa que veig no vos importa.

Valoración:11menosmas

Força Boscos!
Hace más de 2 año

Que trist! Lo primer, trista sa foto, amb unes fietes menors davant i tots ets altres amb un bon somris...no sé de que s’alegren... de rompre un club?unes amistats? Segon, referent a nes comentari des Mahones, en Lluís lo que ha dit que es club està per damunt d’Una persona, no de ses persones. I per acabar, cada un hauria de sabre quin es es seu puesto, sa directiva fent feina, es pares a ses grades i es fiets a jugar i xalar! Ànims a toto sa familia des Boscos!

Valoración:13menosmas

Pepe
Hace más de 2 año

Es puesto des pares es a sa grada, pero es puesto des socis es lluitar per lo millor per es seus fills. I ses filletes hi van anar voluntariament i per iniciativa propia, la qual cosa xerra molt be d'elles.

Valoración:8menosmas

Pare d'un jugador
Hace más de 2 año

Si vos fixau be, aquests pares i mares son basicament de s'equip infantil femeni. No se que els hi haurà donat na Rocio per tenirlos tant encegats. Respecte a na Rocio a li venia just saludar i integrarse amb sa majoria de pares, podriem dir que no era molt de ferse amb sa gent, manco amb s'equip infantil femeni per lo que veig, clar. Si xerren amb es resto d'equips d'es boscos dubt que n'hi hagi cap més que li sapi greu sa seua marxa. Dit tot açò no crec que sigui sa manera d'anar per sa vida, fer una moció de censura, perque hi ha hagut un canvi de coordinador, sembla una pataleta de fillet petit. Anims Lluis i a n'es resto de sa directiva, sa majoria de's pares d'es club esteim amb voltros, no tingue cap dubte.

Valoración:16menosmas

PERE
Hace más de 2 año

quina pena

Valoración:9menosmas

per aficionat
Hace más de 2 año

ets pensat un moment si es diuen aquets motius justificats, per no renovar una coordinadora, a lo millor aquesta coordinadora no fa feina mai mes dins es mòn des bàsquet, no trobes que es mes elegant dir ses dues parts que es contracte ha acabat?

Valoración:5menosmas

allavà
Hace más de 2 año

allavà aquets pares...i que empren ses fietes menors de edad com escuts? Realment es una imatge molt trista.

Valoración:6menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2