Fútbol

Diferencias irreconciliables

Marga Moll, presidenta del Dosa, confirma la interrupción definitiva de toda colaboración con el Atlètic; «no renunciaremos a un modelo que funciona»

| |

Valorar:
preload
Marga Moll y Esperança Juaneda, presidentas del Dosa y el Atlètic

Marga Moll y Esperança Juaneda, presidentas del Dosa y el Atlètic

16-08-2016

Puntos de vista incompatibles, aplicación de prototipos diferentes, criterios dispares en el ámbito formativo y competitivo. Diferencias, en cualquier caso, irreconciliables y que han hecho saltar por los aires definitivamente cualquier tipo de colaboración y convivencia deportiva entre el Atlètic Ciutadella y el Dosa CF. No hay vuelta atrás, aunque ambas entidades deberán compartir las instalaciones municipales de Sant Antoni al menos hasta el final de esta temporada.

A raíz de las manifestaciones de la presidenta bermellona, Esperança Juaneda, publicadas en «Es Diari» en la edición del viernes, su homóloga en el Dosa, Marga Moll, ha aceptado proporcionar su versión de una coexistencia agitada «que nos ha agotado, porque hemos tenido la sensación de ir siempre contracorriente por su manera de pensar», aunque «la respetamos. No entraré a valorar su ideas y formas de funcionar. Asumimos nuestros errores, porque también los hemos tenido».

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 11 de febrero en Kiosko y Más o My News]

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Ramon
Hace más de 2 año

I si demana S Atletic fusionar se amb el SAMI?

Valoración:3menosmas

Ramon
Hace más de 2 año

El Dosa ja ha compartit instalacions amb el SAMI en altres ocasions pero k jo sapi el Dosa no te problemes per configurar categories anualment. No necessita fusionar se amb ningu d moment. Institucionalment estan pitjot es dos clubs historics que no el Dosa.

Valoración:2menosmas

Soci
Hace más de 2 año

Que demanin al Sami perqué no han volgut al dosa. No será perqué no es duguin malament precisament.

Valoración:6menosmas

Futbolero
Hace más de 2 año

Ja que amb s'Atlètic no ha funcionat, lo que haurien de fer el Dosa i el Sami és ajuntar-se per ser més forts. Sino passarà que cada vegada perdran més massa social i no tindran prou fiets per completar equips a totes ses categories.

Valoración:11menosmas

soci
Hace más de 2 año

Tal vegada si el Dosa mostrés a n'es socis es balanç econòmic més d'un entendria en què s'ha invertit es doblers i es perquè de ses diferències insalvables. Tot es redueix a seguir cobrant. Quina llàstima perquè s'intenció de fusió era bona, però hi ha un club que és massa psmista.

Valoración:-1menosmas

Ramon
Hace más de 2 año

El Dosa fa molts anys que forma al.lots futbolisticament amb una gran massa social. No tenir unes instalacions prederminades no els hi ha afectat mai, perque ells tenen un plà de formació. A mes, jo que sapi els camps de Ciutadella son municipals no dels clubs que els regenten per lo que no hi veig cap inconvenient a que a ells s'els hi designi un espai a un camp municipal. Els clubs només paguen l 'aigua , la llum i la netetja així que si ells comparteixen gastos amb un altre club, quin problema hi ha? Per cert, som de s Atlètic.

Valoración:8menosmas

Maverik
Hace más de 2 año

Era d'esperar aquesta ruptura. Esta clar que cada club te una filosofia de feina, i ni molt menys es semblen. S'atletic sempre ha volgut el dosa per es doblers, quotes i subvencions. Per tornar tenir equip de tercera, s'única prioritat que ha tingut sempre. I per arribar fins tant amunt, primer has de començar de baix. Llástima que sa directiva de s'atletic no ho hagi sabut veure. Necessita una junta de persones més joves amb noves idees i no sa mentalitat de fa 50 anys. Per tornar a deixar satletic allà on es mereix. I que millor que ajudat del Dosa. Un exemple de club, sempre mirant per sa cantera.

Valoración:8menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1