Iniciativa a favor de les persones amb discapacitat

El millor regal

Fillets i filletes amb síndrome de Down i jugadors de l'Sporting fan un calendari

Valorar:
Visto 2 veces
preload

Amb sensibilitat. Una de les fotografies que formen part del ?Calendari Solidari del 2009?

06-11-2015

S.G.     Maó
La sala de plens de l'Ajuntament de Maó va acollir ahir la presentació oficial d'una excel·lent iniciativa conjunta entre la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca i l'Sporting Mahonés. Es tracta del "Calendari Solidari de l'any 2009", realitzat amb els diversos fillets i filletes afectats amb la síndrome de Down i jugadors de l'equip blanc-i-blau: uns i altres van posar per a la posteritat farcint la portada i el full de cada mes amb unes fotografies realment aconseguides.

Aquest calendari només costarà cinc euros i s'en farà una tirada inicial de 1.500 exemplars, que es podran adquirir als comerços col·laboradors del club i de la Fundació, a les oficines de l'entitat blanc-i-blava, al mateix Municipal de Bintaufa i per la pàgina web oficial de l'Sporting. A més, es preveu que també es pugui comprar al Poliesportiu Municipal de Maó i la intenció és aprofitar el proper partit entre el CE Mercadal i l'Sporting del proper dissabte dia 20 per a posar-lo a la venda entre els aficionats. Total la recaptació anirà íntegrament cap a la Fundació.

En l'acte de presentació hi van ser presents el president de la Fundació, Javier Blay, el president de l'Sporting Mahonés, Paco Segarra, i el regidor d'Esports de l'Ajuntament, Toni Ferrer, i van estar acompanyats dels directius del club, del cos tècnic, els capitans, diversos representants de la Fundació menorquina i de les entitats que hi han col·laborat (Golf Son Parc, Eroski, Mútua FIATC i Lligart Art Gràfic).

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.