Un any més l'ens insular va voler reconèixer el treball esportiu realitzat a la nostra Illa

El Consell premia l'esport menorquí

La primera institució illenca va procedir ahir a la seu de Maó a la concessió dels premis als millors esportistes menorquins durant l'any 2007, varis d'ells guardonats als Island Games de Rodes

Valorar:
Visto una vez
preload

Els vint premiats. A la imatge de l?esquerra tots els premiats a la gala d?ahir celebrada a Maó. A la dreta, rep el premi el ciclista Albert Torres, pel bronze al Mundial Júnior

06-11-2015

Redacció    Ciutadella
El Consell de Menorca va celebrar ahir a la seu de Maó, l'anual concessió de premis als esportistes menorquins millor guardonats dins l'any 2007.

Vint van ser els premiats en les diferents disciplines i categories esportives. Dotze van ser com a medalles d'or en competició d'àmbit autonòmic i 12 més van aconseguir medalla de bronze en competicions nacionals, europees i fins i tot mundials, l'únic cas va ser el del ciutadellenc Albert Torres en ciclisme. La resta dels onze bronzes aconseguits van ser tres en competicions nacionals i els altres nou de nivell europeu, sis d'ells en el marc dels Island Games celebrats l'estiu de 2007 a Rodes, Grècia.

L'acte va comptar amb la presència d'alguns consellers de la institució insular a més de comptar amb un gran nombre d'assistents, molts d'ells pares i mares de jovenets esportistes que es van veure ahir guardonats per la seva bona trajectòria esportiva ara fa més d'un any. Tot i així, també foren premiats molts altres esportistes adults en diferents disciplines. La concessió abarca l'any natural, el que fa que els premis rebuts corresponguin a dues temporades enrere.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.