Avui ha d'arribar a Menorca Stephanie Van Bree amb informes sobre la seva espatlla malmesa

Marcela Ré millora de la seva microrotura però el club és caut

La central va patir la lesió fa quinze dies i a manca dels darrers informes mèdics podria jugar aquest dissabte, però la prevenció és màxima pensant en la Copa

Valorar:
Visto una vez
preload

Cartell. El club vol aprofitar la Copa per omplir dissabte el Pavelló

06-11-2015

S.G.     Maó
¿Nerviosisme abans de la Copa? "Intento que no n'hi hagi. Primer tenim un partit de Superlliga que cal guanyar", indica el tècnic del Valeriano Allès Menorca, Adrián Fiorenza. És a dir, que l'equip s'entrena com sempre de cara al proper partit. El cas es que, d'alguna manera, la competició més important celebrada mai a Menorca es a dues passes, i dos de les jugadores de l'equip vermell no hi son per lesió.

Una microrotura de fibres en un bessó durant un entrenament va deixar fora de combat a la central argentina Marcela Ré ara farà quinze dies. No va jugar al darrer matx a Toledo i el club va extremar totes les precaucions de cara a que hi sigui a la Copa. Es per això que, encara que la seva recuperació és evident, no es decidirà si Reapareix demà passat fins al darRer moment: per un cantó, seria positiu que arribés a la Copa amb minuts de rodatge, però, per un altre cantó, no es vol forçar el més mínim.

Per altra banda, avui s'espera l'arribada de Van Bree, que ha estat a Bèlgica fent-se proves de la seva espatlla. Amb els informes mèdics el club vol saber a que s'ha d'atendre. Però amb la Receptora s'és més pessimista.

Aprofitar la Copa per animar l'afició a omplir el Pavelló dissabte
Qualsevol oportunitat és bona per a augmentar el suport a l'equip, deuen haver pensat des de la directiva del Valeriano Allés Menorca Volei. Per això han dissenyat un cartell, que es distribuirà entre els comerços, cafeteries i locals públics, per tal d'animar l'afició a omplir el Pavelló Municipal d'Esports de Ciutadella al darrer partit de la Superlliga d'aquest dissabte a les 19 hores davant el CV La Caja de Canarias, el segon per la cua de la competició amb només dos partits guanyats i dotze de perduts: ahir va perdre el darrer davant l'Haro per 1-3, en partit aplaçat. Per cert, recuperen la brasilera Ana Paula.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.