Son Parc. Un dels golfistes fa la sortida des de les barres blanques - IGA Menorca

0

El cap de setmana passat el golf va celebrar el primer torneig del Campionat IGA Menorca de Golf, classificatori per als Jocs de l'illa de Wight, que tindran lloc l'estiu de 2011.

Quaranta-tres golfistes es van donar cita al Club de Golf Son Parc, a partir de les 8.30 h, per disputar aquest primer torneig de set prevists en total al llarg de l'any. Per a la classificació final comptaran els quatre millors resultats obtinguts per cada jugador, i d'aquesta manera es classificaran per als Jocs dos homes i dues dones, mentre que les terceres places, masculina i femenina, així com el suplents de l'equip, seran nomenats per determinació tècnica. En qualsevol cas, tots els esportistes per ser seleccionables han de complir amb l'estipulat a la normativa general i el reglament específic de golf, documents que es poden trobar a la web d'IGA Menorca www.igamenorca.es, dins l'edició Wight 2011.

Els resultats d'aquest primer torneig han deixat dalt de la classificació masculina Emiliano Pons amb 25 punts, seguit de Bartolomé Pons, José Calafat i Jordi Tudela en la segona, tercera i quarta posicions, tots amb 20 punts. En la categoria femenina, Isabelle Van de Graaf encapçala la classificació amb 25 punts, seguida de Tere Juaneda i Stephanie Croslie amb 22 i 20 punts respectivament.

El proper torneig classificatori pels jocs de Wight 2011 se celebrarà el 19 de juny al Club de Golf Son Parc.