Burinot. Conduït per Josep Carreras es va anotar una gran victòria - Carlos Orfila

TW
0

Neo de Nancras, amb Merce Franch, i Utha Duran, amb Damià Bosch, van donar el doblet a les quadres es Llorer a la prova estel·lar del passat dissabte al hipòdrom de Maó. D'altre banda Josep Carreras assoleix dues victòries, amb Burinot i Victoria Valley B.

El premi Destell era l'encarregat d'obrir la jornada. Tirano Mixo era el mes ràpid de sortida i dominaria la cursa de principi a f. Només Uchandon li posaria les coses difícils en els metres finals. Al final victòria per Tirano Mixo amb Borja Doblado al sulky, Uchandon seria segon i la ciutadellenca Achicka di Monmes acabaria en tercera posició.

La segona cursa del capvespre contava amb deu participants.Vic Mist era el mes ràpid darrere l'autostart. Seguidament donava el relleu a Olympia di Jack que assolia la primera posició. Instants després seria Treisy Llinaritx qui passaria a dominar la cursa. Ja a la darrera volta Treisy Llinaritx i Victoria Valley B lluitaven per la victòria i s'escapaven del grup. Una desmuntada de Treisy Llinaritx donava la clara victòria de Victoria Valley B amb Josep Carreras. Olympia di jack era segona i Tiritona tercera.

El premi Desir du Carre seria dominat durant tota la cursa per As del Norte i al seu costat Voulevay. Les posicions no canviarien fins a la darrera volta on atacaven des del darrere Odisea Dalak GM i Unati. Al final victòria fàcil per a l'egua de Eduardo Orfila, Odisea Dalak GM. Unati i O'meare VX completarien el trio.

La quarta del capvespre era reservada per als poltres de dos anys. Burinot no tindria dificultats per fer-se amb una nova victòria. D'aquesta manera el conductor Josep Carreras aconseguia la seva segona victòria del capvespre. Bona d'Orki aconseguia una meritòria segona posició, Nadablue PV, que debutava de la mà d' Iñaki Vinent aconseguia la tercera posició.

El premi Devora seria guanyat pel cavall Oliver Monsol. Dominaria la cursa de principi a fi i es feia amb una gran victòria de la mà de Tolo Pons. Obolo Broline acabaria en segona posició i Tila Corner completaria el pòdium.

Tancava la jornada la prova estel·lar. Tana Sund SO agafava el cap de la cursa i la dominaria fins als darrers tres-cents metres on els representats de les quadres es Llorer, Utha Duran i Neo de Nancras, es posaven en les posicions capdavanteres. Al final sorprenent victòria de Neo de Nancras. Utha Duran seria segon i Miskilate Tirety seria tercera.