Guanyador. J.J. Sintes, rebent el premi de mans de Josep Maria Quintana - Josep Olives Alzina

TW
0

Magia d'Ogenia va ser la gran protagonista de la jornada de carreres d'aquest cap de setmana al hipòdrom municipal de Maó, que va registrar una notable entrada de públic que van gaudir d'un auténtic espectacle. Un moment molt especial va ser el minut de silenci que es va guardar en memoria de José Olives Tur, entre la segona i la tercera cursa.

Obria la jornada el premi Duc de Bird amb sis participants des de la sortida, Tifany Llinaritx era la més ràpida darrere l'autostart, per darrere la seguien Normand du Fosse i Osampy, que remuntava després d'una desmuntada inicial. A la darrera volta Tifany Llinaritx i Osampy lluitaren per la victòria que al final fou per l'egua de les Cuadres Llinaritx, que amb Carol Olives seria la guanyadora.

Lulu de Font i Uyuyuy d'Escafi brindaven al public una espectacular sortida en la segona cursa del capvespre. Lulu de Font dominaria gran part de la cursa fins als darrers metres on una gran Ves Viva Prim de la mà de Vicent Mata guanyava amb facilitat per davant de Lulu de Font i Uyuyuy d'Escafi.

Entre la segona i tercera cursa es gurdava un minut de silenci en record de Jose Olives Tur, més conegut com en Jose de Llinaritx, que ens va deixar la setmana passada.

Tufularia seria la més ràpida de sortida al premi Duberian GF, seguida per Treisy Llinaritx i Olympia di Jack. A mil metres per acabar la cursa atacaven per tot l'exterior Uvally del Norte i Tiritona, al final la victòria fou per a Tufularia amb Toni Gomez al sulky, Uvally del Norte acabaria segon i Olympia di Jack seria tercera.

La cuarta cursa del capvespre era l'especial de la jornada, el segon premi Sant Joan de Binissaida, que obsequiava al guanyador amb un dia i una nit a l'hotel rural de Sant Joan de Binissaida. Magia d'Ogenia es col.locava al cap del grup i dominava la cursa. As del Norte es posava en segona posició, mentre Turmenta i June First intentaven avança posicions per l'exterior. Ja entrats a la darrera volta Magia d'Ogenia i As del Norte farien vibrar al public amb una gran arribada. Victòria final per a Magia d'Ogenia, As del Norte era segon i June First completaria el trio.

El premi Doge de l'Eau era dominat fins al metres finals per el cavall francès Prince du Caieu que es veia superat en els metres finals per el cavall de les quadres Biniparratx Gran, Vikings Dream. Prince du Caieu seria segon i Oliver Monsol aquesta setmana conduit per Carla Pons acabaria en tercera posició.
Sirius, sense rival

Tancava la jornada la prova estel.lar. Espectacular sortida entre Tana Sund SO i Sirius des Gapree, al final el cavall francès Sirius des Gapreeagafaria agafà el cap de la cursa imposant un ritme molt alt. Va guanyar amb molta facilitat aturant el cronòmetre a 1,16,7. Utha Duran, que completava una excel.lent cursa seria segona i Lluna Plena completaria el podium.

Recordar que per al proper dimecres es celebra la segona i darrera jornada de curses nocturnes a l'hipodrom de Maò. Les curses començaràn a partir de les 21 hores.