Hugh Brown. Va imposar-se en la segona categoria de la prova - Arxiu

TW
0

Les instal.lacions del camp de golf de Son Parc van acollir el passat dissabte la primera edició del Open Balear de modalitat Stableford Individual que va contar amb la participació de 75 esportistes que van sortir simultàniament a les 9 del matí. Fou una jornada solejada però que contà amb vent.

En la categoria I amb un handicap de0-15,4, el primer classificat fou Guillem Herrera Redondo, amb un handicap de 14,2, que va aconseguir 39 punts, seguit de Lluís Rotllan Xifra amb un handicap de 14,3, que va acabar amb 38.

En la categoria II, el triomf va ser per Hugh Brown, que va aconseguir 38 punts amb un handicap de 16,1, mentre que Miguel Villalonga Mercadal aconseguí 36, amb un handicap de 17,6.

A la categoria sénior, Pedro Castell Caules va guanyar amb 34 punts i un handicap de 20, seguit de Mario Zetti, amb 19 punts i un handicap de 17,2. En dames, el triomf va ser per Maria Teresa Juaneda, que acabà amb 33 punts amb un handicap de 14,4 i Janet Mari Pons, que aconseguí 32 punts amb un handicap de 24,4.

En els premis especials, Paul Perkins i Laura Pasalodos van aconseguir el drive més llarg i Miguel Gandarillas el de la bolla més a prop del forat. Hi va regnar el bon ambient.