Orfila. Va firmar un capvespre brillant amb tres victòries - Josep Olives Alzina

TW
0

La prova d'aquest cap de setmana al Hipòdrom Municipal de Maó va tenir un nom propi en la figura de Joan Orfila, que va aconseguir tres victòries. As del Norte, Vamp Queen SPA i Prince du Caieu li donaren el triplet, en un capvespre que va contar amb una gran afluència de públic i on totes les curses foren patrocinades per Rótulos Ornaque.

Obria la jornada el premi Duc de Rieutort amb el mínim de participació, cinc. Uta Camps es posava en primera posició a la sortida i June First es col.locava segona però després de 200 metres eren desqualificats els dos i només quedaven tres cavalls en cursa. Victòria per Vannah Idole, mentre O'meare VX era segon i Unati tercera

As del Norte dominava la segona cursa de principi a fi, marcant un ritme molt lent que va rematar amb força i va servir per guanyar amb comoditat. Odisea Dalak GM era segona i Utchen completava el trio.

El premi Due contava amb nou participants i Vamp Queen SPA seria la guanyadora després de mantenir-se dins el grup i atacar en els darrers metres. Uyuyuy d'Escafi fou segona i Uchandon seria tercer.

Desprès de la tercera cursa es duia a terme un minut de silenci en record de Toni Carreras Esbert, mes conegut com Toni es Magra.

La quarta prova era amb sortida handicap. Nenuphar Maria va dominar la cursa fins als darrers metres on Prince du Caieu el superà sense cap problema i li donà la tercera victòria del capvespre a Joan Orfila. Testa Rossa SB seria segona i Nenuphar Maria completaria el pòdium.

La prova estel·lar contava amb nou participants i Lluna Plena fou la més ràpida darrere l'autostart, marcant un ritme bastant alt i aconseguint la victòria aturant el cronòmetre a 1,17,6. Stel de Murallet fou segona i Neo de Nancras fou tercer.

Tancava la cursa el premi Duke di Monmes. Les quadres Vinent aconseguirien el doblet en aquesta cursa, T Acuerdas amb Iñaki Vinent era el guanyador i Olympia di Jack amb Loida Garcia seria segona. Tiritona acabaria en tercera posició.