Parón a modo de protesta contra las restricciones en el deporte

Valorar:

Protesta de la Unión.

Diversos clubs y centros deportivos de la Isla tomaron parte, ayer a tarde, en la iniciativa ‘Esport es salut, es vida’ impulsada por Biosport Menorca como gesto de protesta ante las restricciones anti covid promovidas por el Govern, y que son consideradas «excesivas y discriminatorias» para con el gremio del deporte insular.

CD Menorca.

La protesta consistió en una detención total de la actividad durante cinco minutos. UD Mahón, CD Menorca, Atlètic Ciutadella, Penya Orient-Ciutadella, CV Ciutadella, o instalaciones deportivas como el gimnasio de Sant Lluís, fueron algunas de las entidades o centros que participaron de la misma, tal y como ilustra la batería de imágenes –y con la que también comulga el Hestia Menorca.

Polideportivo municipal de Sant Lluís.

El uso obligatorio de mascarilla para hacer fitness u otras actividades, o las medidas que afectan a los menores de 12 años, que acumulan un año sin poder jugar, son algunas de las praxis que el colectivo del deporte local recrimina a las autoridades, a las que recuerdan también la importancia del deporte para llevar a cabo un estilo de vida saludable.

UD Mahón.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Luis
Hace 8 meses

Per entendre això basta dir que les mesures avui (amb 9 casos a Menorca) i a fase 2 són molt més dures que a fase 4 i més de 500 casos. No hi ha dret que per incompetència pateixin els clubs, gimnasos i professionals de l'esport unes mesures que poden suposar el tancament. I mentre na Susana Mora encara és hora que defensi als menorquins.

Valoración:13menosmas

Amareto
Hace 8 meses

Senyora consellera,vostè ha dit que els petits tornaràn a jugar quan les dades epidemiològiques ho permetin...no troba q a Menorca ja són prou bones aquestes dades!!?? Li recordaré...8 CASOS ACTIUS EN TOTA MENORCA,5 DÍES SEGUITS SENSE NOUS CASOS,INCIDÈNCIA A 14 DÍES DE 8,57,hem d'esperar q Mallorca tengui 8 casos perque començin els menors de 12 anys??!! O li diré d'un altre manera...si a Menorca hi hagués 500 casos i a Mallorca 8 no creu q ja estaríen jugant els petits a Mallorca?? No teniu vergonya!!! Els menors de 12 anys han estat i de molt els més perjudicats,han vist incrèdols com fillets de tan sols un pocs mesos més q ells juguen i entrenen amb normalitat,s'han sentit discriminats i amb tota sa raó,ja s'han guanyat i cosa més practicar el seu esport amb tota normalitat,no els faci esperar més q fa un any q esperen,rectifiqui JA senyora consellera,els fillets li agrairàn.

Valoración:17menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1