Voleibol

El May Deco Logroño renuncia a la Superliga

A falta de confirmación oficial, el gran dominador dirá adiós a la élite

| |

Valorar:
preload

El May Deco entrenado por la ex Valeriano Allès Esther López en marzo maravilló en la Copa de la Reina de Ciutadella

A falta de oficialidad, el multicampeón May Deco Logroño renunciará a la próxima edición de Liga Iberdrola 2020/21. Son diferentes ya las fuentes que han confirmado la noche de este miércoles que la entidad que preside el veterano Carlos Arratia entonará un inesperado y doloroso adiós a la Superliga femenina de voleibol.

El May Deco entrenado por la ex Valeriano Allès Esther López y que en marzo maravilló en la Copa de la Reina de Ciutadella, parece estar a punto de vivir su epílogo más duro e inesperado.

Una muy mala noticia para todo el voleibol español que ampliaremos las próximas fechas con comunicado oficial del club tras la rueda de prensa prevista esta misma semana.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Peter
Hace un mes

Para los que no nos interesa la política y sí el voley es una lástima si desaparece ese club, unas jugadoras increíbles y una entrenadora que sabe sacar lo máximo de su plantilla. Y los aficionados al Menorca deseando poder volver al pabellón a animar y disfrutar, ya sean jugadoras de casa o de talonario.

Valoración:1menosmas

Ttudu
Hace un mes

Gastar diners publics o no en l’esport no es malgastar, es invertir en salud, cultura, educació, vida. Algo que fa moltíssima falta vist els comentaris que hi ha, populistes i sense cap tipus de raonament. A on realment miraria on van els diners es quan una empresa privada, amb ànim de lucre, inventa carreres cada quatre dies, o qualsevol xorrada, per viure única i exclusivament dels diners públics, açò si que fa por!

Valoración:3menosmas

Tururu
Hace un mes

Sa promoció d'avarca menorquina seria més rendible amb altres promocions més professionals i ben enfocades. Igual que sa de s'illa amb es basquet, etc A Logronyo no ha nan arribat a aquestes tonteries, simplement han vist que no era sostenible. Cap pena, seguiran jugant, però amb jugadores locals, amb es peus a terra, i sense despilfarrar doblers púbic com noltros.

Valoración:-2menosmas

Dalt la sala
Hace un mes

Sra....laly....ses ajudas an de eser privades...i com dius tu sino poden jugar a superlliga q juguin unes categorias mes avall...a mes crec q ia altres prioridats ...com invertir aquet doblers...am infrastucturas..per sport base i altres coses....es basket i es volei profesional..san de nutrir de empresa privade i socis....i crec q lluitarem perque no i hagi cap euro public a equips profesionals ....si ia ajudas publicas....se haura de demanar explicacions a nes director insular de sports...i es conseller...de cultura i sports....i ja te dic q serem molts q mos movilizarem...q te qdi clar...esteim esperant...q mogui fitxe es consell....despues amollarem es cans...i te record....miret com esta creu rotja i caritas...i despues rallau avam on an de anar ses ajudas....bon dia

Valoración:-2menosmas

Laly
Hace un mes

una llàstima per el voleibol espanyol, però s'ha de seguir competint amb dignitat i una lliga competitiva, si no s'està a l'alçada es millor baixar de categoria o marxar, si s'està a superlliga s'ha de fer en unes condicions. Encara que es baixin les ajudes, sous etc es una lliga professional, no el pati de l'escola, ànims als clubs que feu be les coses, moments durs però ens en surtirem.

Valoración:5menosmas

Mortus crysty
Hace un mes

Esta liga huele a muerto....vienen tiempos duros...potenciar la cantera....i equipo coste zero.....gente de la casa....para una liga muy devaluada....las vacas gordas se han terminado....

Valoración:2menosmas

Q viene el lobo
Hace un mes

Disabte el logroño fara roda de prensa...i dira si renuncia o no....vall de hebron no vol paça....ibsa i kiele...sa jugaran es titol lany q ve.....si aia lliga...q sinia sera amateur....am gent de la casa...ses 2 mallorquinas i na folgueira...nia prou per salva sa categoria....de una lliga iberdrola....practicament amateur....no tireu es doblers....q am gent de la casa mus salvam....aço sempre q i hagi lliga....q u dubt.....hi haura renuncias....ara comensa sa crisis....consell i gover balear....no tireu es doblers a una lliga amateur q fa olor a podrida. ..

Valoración:-7menosmas

L.L.M
Hace un mes

Tots aquests clubs profesionals depenen massa dels euros públics, una llàstima

Valoración:7menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1