Gran nit de Joan Pons a Palma

El baríton menorquí actuà anit al Teatre Principal palmesà en una nit molt emotiva en què el públic li brindà una càlida ovació de més de deu minuts

|

Valorar:
preload
PALMA CULTURA TOSCA EN EL PRINCIPAL Y HOMENAJE A JO

Joan Pons, emocionat, va manifestar el seu orgull per una vetllada tan especial al Teatre Principal de la capital balear

Nuria Rincón

Un Teatre Principal de Palma ple fins a la bandera va retre ahir un gran homenatge a Joan Pons, en la primera de les quatre funcions de «Tosca» que es fan aquests dies a la capital balear. Un reconeixement que es va traduir en una calorosa ovació de més de deu minuts al final de la representació, que emocionà el baríton ciutadellenc.

Només començar la funció ja es pressentia que la d'ahir seria una nit formidable, i és que tot just aparèixer en escena, Joan Pons va rebre una primera ovació. Encara no havia cantat i el públic ja es posava de peus, i durant dos intensos minuts aplaudia el baríton.

En el marc de la XXVIII Temporada d'Òpera arribava «Tosca» al Teatre Principal, un muntatge que s'encetà anit amb la primera de les quatre funcions programades, en què Joan Pons va interpretar el personatge de Scarpia, compartint escenari amb la soprano italiana Fiorenza Cedolins, com a  Tosca, i amb la música de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

Finalitzada la funció, el teatre es tornà a posar de peus per ovacionar Joan Pons, en un reconeixement a una enorme trajectòria del baríton en el panorama líric internacional.

Llavors pujaren a l'escenari les autoritats, que lliuraren una placa al baríton, abans que pronunciés unes poques però molt sentides i emocionades paraules.

En aquest homenatge no hi va faltar públic de Menorca. Encapçalà la delegació menorquina l'alcalde de Ciutadella, José María de Sintas, qui en acabar la funció afirmava que havia estat una nit «preciosa, impressionant i molt emocionant», amb un homenatge «més que merescut».

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Pobler
Hace más de 6 año

Se supone que el Chiqui pagó de su bolsillo el viaje...

Valoración:2menosmas

Crític
Hace más de 6 año

Molt interessant... El que no diu el diari és que en Bauzá, el president del PP, va rebre una sonora pitada....

Valoración:14menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1