El públic va aprofitar l’oportunitat de veure un gran muntatge com «La Traviata». | Carles Mascaró

TW
6

La primera de les dues funcions de «La Traviata» va omplir la nit de música, tant a dins, a la sala del Teatre Principal, com a ses Moreres, on 825 persones van gaudir de l'òpera gràcies a la pantalla gegant de 6 x 3,4 metres instal·lada al carrer.

L'Ajuntament de Maó va reduir finalment el nombre de cadires a ses Moreres, passant de les 1.029 previstes inicialment, a les 825 que al final es van posar a l'abast del públic. Una decisió motivada per raons de visibilitat i d'espai, per permetre l'habilitació de més zones de pas.

En qualsevol cas, el muntatge va permetre al públic veure i escoltar la funció que, en aquells mateixos instants, s'estava duent a terme a l'escenari del Principal.

Un gran muntatge organitzat pels Amics de s'Òpera, per al qual es compta amb cantants de renom, com el baríton Leo Nucci, la soprano Désirée Rancatore o el tenor Stefan Pop, a més d'artistes menorquins i també de fora, com Maria Camps, Paulino Maria, Norah Amsellem o María José Suárez, a més de les veus del Cor dels Amics de s'Òpera.

Un grup d'artistes dirigit per Massimo Gasparon i amb l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears baix la batuta d'Antonino Fogliani.