Virginia Victory va presentar ahir la programació | Javier Coll

TW
0

Després d'un estiu ple de propostes musicals, teatrals i de dansa, el Teatre Principal ha preparat noves produccions per a la tardor. Entre aquestes figuren diversos espectacles infantils, com el show del Circo Gran Fele o el musical familiar «Heidi», obres de teatre -algunes produïdes a l'Illa i altres de fora-, sessions dedicades a l'humor i també, com no, amb variades propostes musicals.

El 25 i 26 d'octubre el teatre recuperarà el circ, una disciplina que «fa estona que no tenim», explicava ahir la gerent de la sala, Virgínia Victori. I igual passa amb els musicals familiars. Després d'un temps sense programar-ne, el 4 i el 5 d'octubre arribarà «Heidi», de la mà del Grup de Teatre Sant Miquel de Ciutadella.

Música, teatre i humor

Cronològicament, després de «Heidi» arribarà un nou espectacle de l'humorista mallorquí Agustín el Casta (12 d'octubre), i el diumenge següent pujarà a l'escenari l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears amb el concert líric «Tutto Verdi», amb el baríton Vladimir Stoyanov i el baix Carlo Colombara.

El 2 de novembre, la companyia de teatre Federico García Lorca de la Casa de Andalucía de Menorca tornarà al Principal amb un clàssic de la literatura castellana, «Don Juan Tenorio», que donarà pas a una efemèride assenyalada. I és que el grup Joana Pons i ses Guitarres celebrarà els seus 25 anys amb una actuació especial i en què es presentarà el seu nou disc.

Novembre seguirà amb «Tres cors en un» de l'Escolania de Ciutadella, la Coral Estel i el Cor Cadenza (9 de novembre); una producció teatral nacional, «Amantes»; l'actuació del Cor Illa de Menorca, amb cor infantil, orquestra simfònica i ballarins d'Alba Estudi de Dansa amb «El pou de na Patarrà»; i la representació de «La comunió va ser ahir», de Jordi Odrí, Matilde Muñiz i Miquel Plana, obra amb la que es commemoraran els 20 anys de la companyia Mô Teatre.