TW
4

Smoumolnö, el grup format pels ex Ja t'ho Diré, Titi, Fly i Charli, i el guitarrista Jepi Castilla, tenen pràcticament a punt el seu primer disc. Es tracta de «S'illa dels il·luminats», un treball que arribarà el 4 de novembre acompanyat del primer videoclip, de la cançó titulada «Paraules».

Aquest cap de setmana s'ha fet el rodatge a l'entorn rural d'Adri, a prop de Girona, amb el tècnic menorquí Santi Lanero. Han estat uns dies de feina dels que Jepi Castilla afirma que «estem molt contents», i que ja estan esperant per poder-ne veure el resultat final una vegada s'acabin les fases de muntatge i postproducció.

Sebastià Saurina, Titi, sent també «bones sensacions» per la feina feta, tant amb el videoclip com amb el disc. «Han estat dos mesos de gravacions, al nostre local de Sant Gregori i a l'Estudi Ground de Cornellà del Terri». Dos mesos d'enregistraments i uns quants més de feina per donar a llum a les deu composicions que conformen «S'illa dels il·luminats». Un treball que Titi defineix com «eclèctic», per conjugar «una part fosca, una part més brillant, temes tranquils i d'altres més ràpids». Unes composicions creades per ell mateix i per Jesús Moll, en Fly. «A nivell de composició som els mateixos que a Ja t'ho Diré», apuntava, en relació a què puguin tenir alguna reminiscència de l'històric grup ciutadellenc.

El que sí que es diferent, però, és la nova vessant com a cantant de Titi, que a Smoumolnö agafa el micròfon. «És molt divertit, molt sa, però costa», confessa.

El disc, editat per RGB, ha estat possible gràcies al crowdfunding i als 84 mecenes que hi han contribuït, i que podran escoltar el disc en primícia uns dies abans.