Ahir van tenir lloc les funcions amb veu menorquina, a diferents establiments comercials . | Josep Bagur Gomila

TW
0

El públic estrenà ahir les píndoles teatrals del Teatre de Prop, una iniciativa de l'Ajuntament de Maó per dinamitzar l'ambient cultural. L'experiència va tenir la bona acollida dels espectadors, en la primera nit del programa, protagonitzada en veu menorquina.

Els actors Àlvar Triay, Carol Suárez, Gemma Moll, Josep Orfila, Malu Morro, Sílvia Pons i Josep Mercadal van brindar quatre obres teatrals de petit format a diferents establiments del centre.

«Ben decidit» s'escenificà a La Fantasia; «Rex», a l'hotel Ses Bruixes; i «El nou contable», a l'oficina de La Caixa, les tres dirigides per Pitus Fernández, més «Astigmatisme», baix la direcció de Josep Mercadal.

Avui, nova jornada
El públic experimentà amb les sensacions de gaudir del teatre de petit format viscut d'aprop amb un programa que es vol implantar a Maó després de l'èxit de les iniciatives de microteatre a Palma i Ciutadella. Avui tindrà lloc la segona tanda de funcions, amb les obres «Amicrí» (bar Boínder), «El descans» (bar Nou), «Llengua amb tàperes» (bar Andalusia) i «Los Ángeles» (American Bar), a partir de les 20.30 hores, per 3 euros la funció.