Maria Camps reviu la figura de la sibil·la Eritrea

TW
6

La profecia de la fi del món i l'anunci de l'arribada del fill de Déu que s'expressen al «Cant de la Sibil·la» es tornaran a escoltar avui vespre a l'Església de Santa Maria de Maó, a partir de les 20.30 hores, en una nova edició d'aquest recuperat drama litúrgic.

La Fundació de l'Orgue de Santa Maria torna a organitzar l'esdeveniment, i repeteix la soprano Maria Camps per representar la sibil·la Eritrea. L'artista estarà acompanyada per Tomé Olives a l'orgue, qui farà els interludis.

A més, la vetllada es completarà amb l'actuació de l'Escolania de Ciutadella, que oferirà una petita actuació una vegada acabi el «Cant de la Sibil·la». Com explicava ahir la directora del cor, Corretja Genestar, s'interpretaran peces com «Mad world» de Gary Jules o el «Kirie Eleison» de Mendoza Serrano, a més d'una sèrie de temes que no han sonat mai a Menorca. Són «And this shall be for music», «Et in terra pax» i «A festive Aleluia» de la compositora americana Mary Lynn Lightfoot.

A més, cap al final del concert, els 29 cantaries amb què compta actualment l'Escolania cantaran també amb Maria Camps. Junts interpretaran «El meu reiet dormirà» de Mozart i «La festa de la Pau» de Damaris Gelabert.


[Lea la noticia completa en la edición impresa o en Kiosko y Más o My News]