Lluís Sintes rescata el "Miserere" del Dimarts Sant a benefici d'AECC

L'obra, que es va representar de forma ininterrompuda del 1878 al 1935, pertany al compositor menorquí Benet Andreu i Pons

|

Valorar:
preload

Josep Mercadal, Jose Pons Pascuchi i Lluís Sintes han presentat l'esdeveniment.

30-12-2014 | Gemma Andreu
El baríton Lluís Sintes i Josep Mercadal, com a promotors i impulsors, han presentat aquest migdia la reinterpretació, a mode de rescat, de la celebre obra MISERERE, del compositor menorquí Benet Andreu i Pons (1803-1881) en la seva versió original i íntegra.

L'obra es cantarà el proper 31 de març (Dimarts Sant) a les 20,30 hores a l'Església de Santa Maria de Maó, amb la pretensió de reprendre l'antiga tradició d'interpretar-la cada any dins els actes més importants de Setmana Santa. Així va passar des de la seva estrena l'any 1878 fins a l'any 1935, període en que l'obra s'oferí de manera ininterrompuda.

Tots els beneficis seran per a l'Associació Nacional de Lluita contra el Cancer, pel que el president de la Junta Local de Maó, José Pons Pascuchi s'ha mostrat agraït per la iniciativa que permetrà recaptar fons per la investigació contra la malaltia. L'organització del concert corre a càrrec d'AECC amb la col·laboració de la Parròquia de Santa Maria i té voluntat de que l'esdeveniment cultural tengui continuïtat cada any pel Dimarts Sant.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.