Agustí Petschen (al mig de la imatge) recollí el premi en l’acte celebrat ahir fosquet al Cercle Artístic. | Kika Triay

TW
0

L'arquitecte Agustí Petschen ha guanyat la sisena edició del Concurs de Dibuix i Pintura Ràpida convocat per CerclArt, la secció del Cercle Artístic orientada a aquestes disciplines. Ho ha fet amb un oli d'un paisatge menorquí d'estil impressionista.

En total s'han presentat 13 obres al certamen. Els autors van poder segellar el suport escollit per pintar entre el dissabte capvespre i ahir dematí, i van haver de lliurar les obres acabades a partir de les 19 hores d'aquest diumenge.

El quadre guanyador s'imposà a dues obres finalistes, dues escenes marineres en acrílic de Francesc Llorens Cortès i Bosco Marquès Gregori. Quant al Premi Jove, va quedar desert per l'absència de participants d'entre 14 i 18 anys.


El president del Cercle Artístic, Rafel Pallicer, destacà que «tot i la baixada de participants joves, el concurs ha mantingut la participació». Igualment, remarcà «el nivell bastant alt» de les obres presentades», així com també «la varietat temàtica i de tècniques».

Exposició

Les pintures presentades es poden veure a l'exposició que va quedar inaugurada ahir mateix a la sala Jeroni Marquès, durant l'acte de lliurament de premis.

Aquest any, per tal d'incentivar la participació, el Cercle Artístic ha incrementat en 100 euros més la dotació per al primer i únic premi, per al que el guanyador s'ha enduit 250 euros. La mostra es pot visitar en l'horari d'oficina del Cercle Artístic, els dilluns, dimecres i divendres de 9.30 a 13.30, i els dimarts i dijous de 15.30 a 19.30 hores.