Una tardor artística al ‘Principal’

El coliseu de Maó presenta un intens programa cultural de l’octubre al desembre, que compta amb nou espectacles diferents amb una oferta ideada per atreure un públic divers

|

Valorar:
preload
L’humorista Berto Romero torna al ‘Principal’ amb els seus enginyosos monòlegs

L’humorista Berto Romero torna al ‘Principal’ amb els seus enginyosos monòlegs

17-08-2015 | Teatre Principal

El programa d'activitats culturals d'octubre i desembre al Teatre Principal de Maó es caracteritza per la varietat de les disciplines artístiques, segons va assegurar ahir el regidor de Cultura i Festes, Héctor Pons.

El programa inclou nou actuacions, de les quals tres d'elles tenen una segona representació. El musical «Paradís», amb Divinas, obre el programa amb una obra ambientada en la postguerra. És una producció organitzada pel Teatre Principal amb el suport de Platea, el Programa Estatal de Artes Escénicas, a més de «The Gagfather», un divertit viatge als baixos fons, i l'obra de teatre «Taxi», que interpreten Josema Yuste, Alfredo Cernuda, Felisuco, Esther del Prado, Diana Lázaro i Javier Losán.

El «Principal» també organitza el concert de Marili Machado, que ofereix músiques espanyoles i latinoamericanes; el matinal per a escolars adreçat a 300 alumnes que podria tenir una segona representació; el teatre de petit format d'Enka Alonso en el que els espectadors podran seure a les butaques de la sala; i l'espectacle de dansa a càrrec de Vuelta y Vuelta.

L'humor de Berto Romero i els seus monòlegs arriben de la mà de Trui Espectacles; la Fundació Menorquina de l'Òpera organitza una gala amb l'actuació de Jessica Nuccio, Celso Albelo, Simone Piazzola i l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears; i la Fundació Vicente Ferrer duu a Joan Pons, María Bayo, David Alegret, Simón Orfila i Darren Pene Patti.

La portada del programa de mà està il·lustrat per obres del curs de fotografia realitzat aquest estiu pel Casal de Joves de Maó, segons va informar la regidora Laia Obrador.


Nova gerència

El regidor Héctor Pons va explicar que a finals de setembre estaran enllestides les bases per a la contractació de la plaça de gerència del «Principal». El Consistori s'assessora amb la Direcció General de Cultura per la vessant jurídica i també amb altres teatres -com el Principal de Palma- que es troben en la mateixa situació. Coneixement de la realitat cultural de Maó, experiència i formació són alguns dels criteries d'aquest procés.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Artista
Hace más de 3 año

Como artista que formaré parte de la próxima programación de otoño del Teatro Principal te puedo asegurar Lauren que la señora Victori no ha aparecido por el teatro desde finales de mayo. A mi los que me lo han arreglado todo son los empleados del teatro, que por cierto mil gracias!

Valoración:5menosmas

Lauren
Hace más de 3 año

Vaya....si que han trabajado desde que entraron en el mes de Junio los del PSOE y Ara Maó.....no sabéis que la programación, coordinación y preparación de las obras a llevar a cabo ES IMPOSIBLE HACERSE EN UN MES? Todo esto se debe a la anterior Gerencia, como siempre acertada gracias a Virginia.

Valoración:-8menosmas

Andrea
Hace más de 3 año

Enhorabuena! Muy variada y de calidad!

Valoración:9menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1