Què és el més menorquí?

Miquel Mariano reta a Facebook a què la gent proposi el que més ens identifica, com un joc per a promocionar l’Illa

|

Valorar:
preload
Menorca Què és el més menorquí?

Primeres propostes. La coca bamba, el rem amb formatge, la camamil·la, la paret seca, el jaleo, les barreres, «Un senyor damunt un ruc» o les avarques.

01-10-2015

Quina és la cosa que més ens identifica com a menorquins? Amb aquest repte, Miquel Mariano ha creat un perfil de Facebook perquè la gent faci propostes. «Més menorquí que...» és el nom del grup que ja ha rebut les primeres candidatures.

La camamil·la, la paret seca, les avaques, la coca bamba amb xocolati cuit, les barreres d'ullastre, el formatge amb rem, els carabassonets plens, el jaleo... Són alguns dels elements que identifiquen Menorca que han proposat els internautes.

Però no només hi ha símbols materials, sinó també sensacions i emocions ben menorquines que els usuaris han proposat, com «la pell de gallina de sentir Ja t'ho diré» o «s'alegria de veure la costa de l'Illa quan hi tornes amb vaixell».

Miquel Mariano llença el repte com un joc, a partir d'una idea divertida, amb l'objectiu de promocionar l'Illa, i reta tant a menorquins com a visitants enamorats de Menorca perquè facin propostes al grup de Facebook.

Miquel Mariano, llicenciat en comunicació i màrqueting, explica que sempre li han cridat l'atenció les campanyes turístiques i promocionals, i una de les seves preferides va ser una impulsada per Perú a la xarxa, on es retava a la gent a proposar elements identificatius del país amb el hashtag #masperuanoque... A partir d'aquí se li acudí crear el grup de Facebook «Més Menorquí que...», on el requisit és que la gent utilitzi el hashtag #Mésmenorquíque o #Mésmenorquinaque seguit de l'element identificatiu proposat.

«La idea persegueix que la gent proposi les coses que els fan sentir més orgullosos de Menorca. Amb la creació del grup virtual els internautes poden mostrar amb fotos tot allò que els ferma sentimentalment a l'Illa», comenta. L'impulsor i administrador del grup assenyala que tothom pot participar al repte, «que ningú es senti exclòs per no ser de l'Illa, l'únic que importa és sentir-se profundament enamorat de Menorca i utilitzar el hashtag #Mésmenorquíque, per unificar les fotografies que la gent vagi enviant».

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

mima
Hace más de 4 año

no pasis pena

Valoración:1menosmas

cabildu II
Hace más de 4 año

queso maon: subvencionado por todos los menorquines y promocionando al pueblo donde menos se produce

Valoración:5menosmas

Joanet
Hace más de 4 año

Lo más menorquín es la pared seca que está aquí antes que monte toro

Valoración:6menosmas

ido???
Hace más de 4 año

El utilizar la palabra "Ido" para todo

Valoración:8menosmas

ido
Hace más de 4 año

lo mas menorquín es quejarse de todo y por todo y no solucionar nada. esperando que desde papa Estado se arregle...eso es la mas menorquin

Valoración:-5menosmas

Fraguel Jr
Hace más de 4 año

Lo más menorquín es que te digan: es que es más caro porque viene de fuera/es que es más caro porque es producto de aquí. Conclusión: es más caro porque sí.

Valoración:10menosmas

Sayts
Hace más de 4 año

Una de ses coses mes menorquinas pens que es s'oliagu amb figues i sa caldereta de llagosta, dos extrems, a quin millor !!

Valoración:8menosmas

CABILDU
Hace más de 4 año

lo mas menorquin: el queso "mahon". que no ahun no entiendo porque se llama asi

Valoración:-22menosmas

Un Menorquín
Hace más de 4 año

Lo más menorquín somos los menorquines. Nuestro carácter y estilo de vida.

Valoración:27menosmas

bep pons de ciutadella
Hace más de 4 año

lo més menorquí es "rallar en plà"

Valoración:36menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2