Necrológica

Juan Abril Petrus, ‘en Curro’, guitarrista de Es Cau, fallece a los 90 años de edad

Curro fue uno de los artífices del auge del emblemático establecimiento de Cala Corb, en Es Castell, acompañando a la guitarra a Gabriel Marqués

|

Valorar:
preload
Juan Abril Petrus, ‘en Curro’ de Es Cau

Juan Abril Petrus, ‘en Curro’ de Es Cau

Juan Abril Petrus, más conocido como 'en Curro de Es Cau' falleció este sábado a la edad de 90 años.

Curro fue uno de los artífices del auge del emblemático establecimiento de Cala Corb, en Es Castell, acompañando a la guitarra a Gabriel Marqués. Allí pasó noches y noches tocando el instrumento que daba vida a este lugar tan especial para el ocio insular.

El funeral tendrá lugar este lunes (13 horas) en la iglesia del Roser de Es Castell.

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

sil
Hace más de 4 año

Que pena ! Lo recordaremos siempre acompañando a Biel.... al cel sia !!

Valoración:1menosmas

Baldo
Hace más de 4 año

Afortunadament i gràcies al Youtube podem continuant sentint "Un altre que no sigui sa mateixa" a les teves mans, doncs molta gent a pujat diversos vídeos. El teu infinit repertori ens ha acompanyat tants anys que de segur que hi ha molta gent que guarda com un tresor enregistraments tant d'àudio com vídeo. Des de aquí convido a tothom a compartir al Youtube aquests records, crec que és una bona manera de recordar tant a n'es Curro com a en Biel.

Valoración:3menosmas

bep ferro
Hace más de 4 año

Fa poc vaig demanar per ell, conscient de la seva edat i de la seva salut, i avui m'ha comunicat la triste noticia. Serem molts els que t' enyorarem però també els que te recordarem. Et recordó quan baixo al "Cau" assegut al seu tabalet abraçat a la guitarra, amb la seva infinita paciencia i el seu somriure silencios, agraït de compartir vetllada, i disposat a mostrar i a apendre. Estimat Curro, ja sé que el teu esperit no ha deixat de baixar a cala Corb, però descuida que els que hem tingut la sort d'haver-te conegut sempre te tindrem present. Els meus sincers condól als seus familiars.

Valoración:13menosmas

Gerard Anglada
Hace más de 4 año

Sens dubte una gran pèrdua. Com a persona va ser amable, noble, discret, humil, molt educat i amic dels seus amics. Com a músic ha estat d'un talent excepcional, capaç d'acompanyar amb la seva guitarra a qualsevol persona que volgués cantar, sempre amb molta paciència i respecte. Estimat "CURRO" sempre et recordarem. Descansa en pau.

Valoración:23menosmas

Loles Luna
Hace más de 4 año

Querido Curro, en el cielo toca tu guitarra, el torito,mirará la luna...y yo pensaré en tí,cuando escuche esta melodía, Me falta un trocito de mi Menorca.Descansa en Paz, junto a Biel.

Valoración:29menosmas

Ana y John
Hace más de 4 año

De sus amigos ingleses, gracias por tantas noches felices y tu amistad. R.I.P. Descansa en paz.

Valoración:26menosmas

Joan
Hace más de 4 año

Que en pau descansi. Después de dècades tocant a Es Cau, aquest homo es mereixeria una estatua a Cala Corb...

Valoración:36menosmas

C. Mangado
Hace más de 4 año

Llàstima! Adéu, Curro! Poca gent pot imaginar quànta sabiduria, coneixement, intuició, mèrit (i a vegades, paciència infinita) brollavan de sa guiterra d'es Curro d'es Cau. Els guitarristes illencs sabem que s'ha anant es més gran de noltros. Descansa en pau, Mestre.

Valoración:30menosmas

Pedro
Hace más de 4 año

Unico,irrepetiple,donde estés gran curro descansa en paz.

Valoración:26menosmas

Juan Carlos
Hace más de 4 año

!!!Cuantos recuerdos!!!. D.E.P "Manitas de Plata".

Valoración:43menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2