Lliurament dels premis del Ciutat de Maó a l’edició de 2015

TW
0

L'Ajuntament de Maó ha convocat una nova edició del premi Ciutat de Maó de Pintura, amb l'increment de la dotació econòmica per al guanyador fins a 3.500 euros, mentre que el certamen passa a ser biennal i alternat amb l'escultura. L'exposició de les obres presentades, fins els 25 d'abril, tindrà lloc en el marc de la celebració de Maó+flors, amb la particularitat de que l'obra guanyadora no es farà pública en l'acte inaugural, sinó en el de clausura.

L'Ajuntament de Maó ha decidit dotar d'un major atractiu el premi Ciutat de Maó, amb l'augment en un 133 per cent de la quantitat econòmica destinada a l'autor guardonat, donat que passa dels 1.500 euros dels darrers anys als 3.500 euros, segons assenyala en un comunicat de premsa.

Un altre canvi també important en el certamen artístic és que passa a ser biennal, és a dir, s'organitzarà cada dos anys, a més d'altenar-se les modalitats de pintura i escultura. Cal recordar, que fins el 2013 el premi estava adreçat de forma exclussiva a obres pictòriques,  mentre que en els dos darrers anys s'hi va afegir la modalitat d'escultura, que serà la protagonista en solitari en la pròxima convocatòria del premi Ciutat de Maó de 2018.