Un tast de Ca n’Oliver de la mà de Pol Marban

|

Valorar:
preload
Menorca Mao antigua tienda de muebles Can Victorydecoracion puerta

L’obra es va presentar en presència dels propietaris de l’immoble.

23-02-2016 | Javier Coll

El pintor Pol Marban ha acabat ja l'obra iniciada fa unes setmanes a la façana de l'antiga botiga de Muebles Victory, on reprodueix la il·lustració que domina el sostre de l'escala principal de Ca n'Oliver.

Aquesta ha estat una proposta de l'artista a l'Ajuntament de Maó, que l'equip de govern va veure adient, atenent a la dificultat per fer visible el Centre d'Art i d'Història Hernández Sanz, per ser Ca n'Oliver un Bé d'Interès Cultural (BIC), cosa que impossibilita la col·locació de banderoles o cartells indicatius per al visitant, a la façana.

El regidor de Cultura, Héctor Pons, apuntava aquest dimarts que «quan vam rebre la proposta vam veure que encaixava amb l'objectiu d'utilitzar l'entorn de l'edifici com a promoció» per a Ca n'Oliver. Una idea que seguia la línia dels vinils instal·lats a les finestres de l'immoble.

Per la seva part, la batlessa, Conxa Juanola, que agraí l'autorització de la família Victory per pintar la persiana, es va referir a l'obra com «una manera adequada de reproduir una de les principals pintures de la casa, i que simbolitza el comerç i la fortuna». Reproducció que «convidarà la gent a fer la visita».

Mentre, Pol Marban definia l'experiència com «molt agradable» pel tracte diari amb els veïns, i explicà que quan va conèixer Ca n'Oliver va veure en la il·lustració del sostre de l'escala «la connexió» ideal per atreure els visitants. «Aquesta pintura me va impressionar, és molt xula, i per les característiques de la barrera, me va semblar adequada per pintar-la».

L'Ajuntament aposta per iniciatives semblants per embellir altres indrets en desús o abandonats.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Ana Pons pons
Hace más de 3 año

Jóvenes artistas.ADELANTE!!!

Valoración:menosmas

Jose Maria
Hace más de 3 año

Por una parte me parece una buena idea, por otra es como si el ayuntamiento aceptara que los comercios de Mahón no tienen futuro, que lo mejor es bajar las persianas para siempre.

Valoración:3menosmas

bonito
Hace más de 3 año

Ahora que venga el bonito de turno a pintarlo encima

Valoración:8menosmas

Toni
Hace más de 3 año

Muy bonita, pero ¿Cuánto cuesta y quién lo paga?. en caso de ser el Ayto. (o sea LOS CONTRIBUYENTES) no existe un orden de prioridades?. ¿no había decían 300 familias con niños en riesgo del malnutrición?. TODOS LOS POLITICOS QUEREIS HECER INVENTOS, ME REMITO POR EJEMPLO AL PINCEL de la calle S. Esteve. que no trajo colaaaa, además de la económica. Y la transparencia?

Valoración:6menosmas

julioromero
Hace más de 3 año

Pues me gusta.....

Valoración:9menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1