Una delícia per a tots els sentits

L’Auditori de Ferreries acull el maridatge de música en directe amb elaboracions gastronòmiques de formatge Mahón-Menorca

|

Valorar:
El trio Ensamble va donar la benvinguda al assistents

El trio Ensamble va donar la benvinguda al assistents

Una trentena de persones van assistir ahir al cavespre a la primera edició del gastroconcert «Música amb sabors» a l'Auditori de Ferreries, una experiència sense precedents a Menorca que consisteix a maridar música, imatges i gastronomia per tal que tots els sentits treballin en comunió.

Per donar la benvinguda, en forma d'aperitiu, el trio Ensemble Eudaimonia va interpretar «Divertimento en Mi menor» de J.B. Vanhal, una composició contemporània al religiós Fra Roger, present ahir també a l'acte a través de l'associació gastronòmica i cultural que porta el seu nom i que es va encarregar de les elaboracions gastronòmiques a base de formatge Mahón-Menorca.

Va ser durant el segon plat del concert, que els comensals van poder degustar els diferents sabors del menú, inspirats i acompanyats per una composició musical creada en exclusiva per a l'ocasió, inèdita, obra del músic local Jaume Coll.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

elvis
Hace más de 5 año

Aquest comentari és per enveja? per ràbia? o per pura amargor? Fes-t'ho mirar tal Mencia.

Valoración:-2menosmas

Mencia
Hace más de 5 año

Un teatro,o sala multiusos como la de Ferreries,¿tiene permisos para servir comidas,sanitariamente estan preparados?.¿Acaso sirvio la comida una empresa de catering?. Las autoridades deberian tomar cartas en el asunto.

Valoración:-5menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1