Calós romp amb la productora EME per a la gestió del seu teatre

La comunitat salesiana de Ciutadella ha decidit suspendre la seva vinculació amb l’empresa pel descontent amb la tasca realitzada els primers mesos

|

Valorar:
El retard en la instal·lació de les butaques va obligar a suspendre un mes l’acte inaugural.

El retard en la instal·lació de les butaques va obligar a suspendre un mes l’acte inaugural.

david arquimbau

Finalment, la gestió del Teatre de Calós no anirà a càrrec de la productora local EME. La decisió l'ha presa la Congregació Salesiana després d'uns primers mesos de vinculació amb l'empresa, un període que no ha estat mancat de problemes i que s'acaba ara, amb la desestimació del conveni que es pretenia formalitzar.

Mitjançant un preacord, EMESL es va fer càrrec de la gestió de la sala el mes de novembre, quan es van acabar les obres de rehabilitació de l'emblemàtic teatre ciutadellenc. Va ser amb la intenció de formalitzar un conveni entre les dues parts, per la voluntat dels salesians d'externalitzar-ne la gestió.

Durant aquest temps, l'empresa ha realitzat diferents intervencions, com la dotació de les butaques tant de la platea com de la gradria superior, i ha organitzat ja diversos esdeveniments. De fet, avui mateix hi ha previst un espectacle de «Las noches del Club de la Comedia», que segons apunten des de Calós, es podrà fer sense inconvenient.  

El director de la comunitat salesiana de Ciutadella, Narcís Frígola, explicava ahir que la decisió es va comunicar a l'empresa l'1 d'abril, i que a partir d'ara, EME podrà utilitzar la sala però només via lloguer. Així, «d'ara endavant, qui estigui interessat en l'ús de l'espai haurà de contactar amb l'administrador de l'obra salesiana» mentre aquesta «troba una fórmula definitiva per a la gestió del teatre». I és que com apunta Frígola, «nosaltres no ens en podem fer càrrec i mirarem de trobar alguna empresa interessada». 

Sobre les causes que han dificultat arribar a un acord, cal recordar l'ajornament de la inauguració de la sala pel retard de prop d'un mes en la instal·lació dels seients, així com la suspensió d'algun espectacle i problemes amb alguna companyia per fer un determinat espectacle.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

pere
Hace más de 5 año

La gent que es dedica al món de l'espectacle sap que aquest acord era la carta de defunció del teatre. Ara s'obre l'esperança que hi trobin una altra sol·lució, i que el teatre sigui un espai dinàmic, accessible i un dels motors de la cultura a Ciutadella. I açò passa per posar un bon gestor i uns preus que les entitats (moltes sense ànim de lucre) puguin pagar......

Valoración:15menosmas

falderet
Hace más de 5 año

Vaya,si que han tardado en romper el acuerdo.Y no sera porque no estuvieran avisados.

Valoración:16menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1