TW
2

La bona acollida obtinguda l'any passat anima a recuperar a Alaior «Dies de Flors» per omplir de nou el poble d'aires primaverals. Una proposta que, a més, es farà en dates diferents al poble i a les urbanitzacions.

L'any passat es va fer de forma simultània a diferents indrets, però aquest cop serà primer a Alaior, del 6 a 8, després a Son Bou del 13 al 15, i a Cala en Porter del 20 al 22 de maig. Un canvi que respon bàsicament a qüestions organitzatives, segons la batlessa, Misericordia Sugrañes, i el regidor de Festes i Mercats, Rafel Quintana.

Divendres, Alaior es convertirà en un gran jardí. En un any s'ha passat de sis a tretze ubicacions en què hi haurà motius florals, i s'ha convidat els veïns a decorar els seus portals, contribuint a crear un itinerari més atractiu. Un recorregut que, per cert, es podrà fer amb el tren turístic, que farà el traçat complet perquè els visitants puguin contemplar el muntatge floral del poble.
A més, els comerços, que participaran al Concurs de Mostradors, obriran també el dissabte capvespre i el diumenge matí, i una dotzena de bars i restaurants participaran a una nova Ruta de Tapes, amb tapa i beguda a 3 euros.

Hi haurà altres activitats, com una taula rodona organitzada per Sine Dolore i una Trobada de Dixieland corresponent al Festival de Jazz (divendres), una festa de primavera a Cala en Busquets, el Festival Menorca d'Injove i l'inici del Concurs Floral del col·legi La Salle (dissabte). Així mateix, la Banda Jove d'Alaior farà dues actuacions, dissabte i diumenge, la primera d'elles, amb passacarrers inclòs.

Passat aquest cap de setmana, la iniciativa es farà a Son Bou, Sant Jaume i Torre-solí, i en darrer terme, a Cala en Porter.