Penúltim capítol de "Te quiero, yo tampoco (a gay thing)": “Aguantar a tu novio” | YouTube

TW
1

Èxit total de la web sèrie del menorquí Miguel Bosch, amb l'obtenció de tres premis al II Festival Fidewà celebrat aquest cap de setmana a la localitat d'Alfàs del Pi. Concretament s'ha enduit el segon premi del festival i les distincions a millor direcció i millor actriu.

Amb sorpresa i alegria a parts iguals ha rebut l'equip de «Te quiero, yo tampoco (a gay thing)» els tres premis amb què el jurat del Festival Fidewà ha premiat aquesta sèrie que es difon a través d'internet. I és que aquesta era la primera participació de Miguel Bosch en aquest certamen.

El festival ha concedit el segon premi al treball del menorquí, qui ha estat reconegut també com a millor director. El tercer guardó ha estat per a Concepción Valero, la pròpia mare del realitzador, per la seva interpretació a la història. Una premi important tenint en compte que Valero no és actriu.

Sobre la gala, Bosch explica que «va ser molt divertida, és un festival molt ben fet i atreu molta gent i sèries molt ben fetes»


La sèrie

Bosch ha presentat al festival «Te quiero, yo tampoco (a gay thing)», un serial de vint capítols (està a punt de finalitzar-se el darrer) i de temàtica gay que «vaig iniciar fa quatre anys, en un projecte amb entrevistes a amics i coneguts en el que xerrava sobre si m'havia de casar o no». Així, hi apareixen «temes sobre la vida, sobre si tenir parella té sentit o no».

Ara, s'espera que el mes de juny es pugui publicar el darrer capítol, del que ja se n'ha fet el rodatge.