Cultura

‘Sa novia d’Algendar’, nou clip de Melilotus

|

Valorar:

La versió lliure i actual de la llegenda «Sa núvia d’Algendar» ja roda a les xarxes socials.

Melilotus

La versió lliure i actual de la llegenda «Sa núvia d'Algendar» ja roda a les xarxes socials. L'acaba de penjar la banda Melilotus, i és el primer videoclip de la formació. Forma part del capítol VI de la pel·lícula-disc «Dama» i ha estat interpretat per Jordi Pérez, Aida de Sàrraga i Damià Moll, amb la col·laboració d'un escamot de pirates de Barba-rossa i amb els mateixos membres de Melilotus posant música al convit de les famoses noces d'Algendar.

El grup ha engegat una campanya de micromecenatge, a través de la plataforma Verkami, per editar el disc i per poder fer el concert d'estrena el proper dia 1 a l'Auditori de Ferreries. El format serà el d'un directe on Melilotus interpretarà «Dama» íntegrament i on al mateix temps es projectarà la pel·lícula interpretada per Aida de Sàrraga i Jordi Pérez.

Visió actual de llegenda

«Dama», explica la història d'un home, què tot i seguir una estricta rutina diària, es veu immers en un viatge psicotròpic i psicodèlic inesperat. En el viatge, apareixeran les llegendes del Barranc d'Algendar i no sabrem si les viu o les imagina.

El disc -i la pel·lícula- fan una revisió actual de les llegendes clàssiques d'Algendar. «Sa núvia d'Algendar», «Sa dama de sa Cova Murada» o «Es pou de sa Perdiu Blanca» són algunes d'elles. Aquestes llegendes, algunes molt populars, altres no tant, han estat adaptades i modificaces per tal de donar un fil argumental a la història. Per extreure'n la part moral i adequar-la als problemes i les preocupacions de la vida moderna.

«Dama» és un projecte conceptual on la imatge i la música es fusionen. És un disc que conta una història i és una pel·lícula musicada. L'un complementa l'altre. Melilotus és un grup format l'any 2014. La utilització de sintetitzadors i samplers serveix d'eina per a crear atmosferes musicals que ens transportaran amb nostàlgia als anys 70, i és que músics que formen Melilotus estan influenciats per bandes com Pink Floyd, King Crimson o Yes.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

lluc
Hace más de 4 año

sa cançò mola mai el video clip dona pó ..es ben flac

Valoración:-3menosmas

Toni
Hace más de 4 año

Com sempre qra surten es crítics, aquells amargats que fan feina de 7 a 19 sense cap iniciativa ni objectiu a sa seva vida. Deixau a sa gent amb empenta que faixi feina! Enhorabona a tot s'equip de Melilotus!

Valoración:10menosmas

Xavi
Hace más de 4 año

És ben cert que el rock sinfònic o progressiu no és fàcil d'assimilar per gent que escolta temes de 4 minuts màxim. Heu fet una feinada, tant musical com visual. M'encanta és poc i és que una historia amb tanta potència havia de tenir música que li otorgués aquesta força. Salutacions des de Mallorca. No afluixeu.

Valoración:9menosmas

pere
Hace más de 4 año

be o malament almenus aquesta gent fa cosa nova. a veure q treuen

Valoración:10menosmas

A jo m'ha agradat
Hace más de 4 año

Què hauries fet tu Kel?

Valoración:6menosmas

Kel
Hace más de 4 año

Vaja guió més trufat de tòpics i fet amb mala pata!!! I segur que es pensa que prest el contractaran a Hollywood...

Valoración:-10menosmas

Joana
Hace más de 4 año

Fa bona pinta al.lots. Ànims i bona feina

Valoración:9menosmas

Melilotus
Hace más de 4 año

Gràcies per la notícia! per ser a la portada! us volem deixar el web on podeu col·laborar amb el projecte: vkm.is/melilotus Esperem que us agradi Dama.

Valoración:12menosmas

Merca
Hace más de 4 año

Té molt bona pinta açò. A Ferreries sempre fan coses!

Valoración:10menosmas

Joan Bagur
Hace más de 4 año

Lo siento pero no me gusta nada, es muy largo y las interpretaciones no están bien hechas. Creo que hoy en día se espera más nivel.

Valoración:-2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1