El documental de Martí s’estrenarà el dia 17 a TV3

TW
1

El documental «Acorats, crònica d'un fenomen», escrit i dirigit pel menorquí Joan Martí i Mir figura a la llista de 19 candidats a millor pel·lícula documental dels premis de cinema Gaudí 2017.

La llista de totes les cintes seleccionades en les diverses categories i que aspiren al màxim reconeixement del cinema català es van donar a conèixer la nit de dijous en una festa a la fàbrica Estrella Damn. El proper 29 de desembre es farà la selecció de les tres pel·licules candidates de cadascuna de les categories. Els guanyadors es donaran a conèixer el 29 de gener en la festa del cinema català.

El periodista ferrerienc, que va assistir dijous a la festa, expressà ahir la seva satisfacció per figurar en la llista dels 19 millors documentals de l'any. En la relació figuren també treballs de Bigas Luna, David Fernández de Castro o Susanna Barranco.

«Acorats, crònica d'un fenomen» és un reportatge cinematogràfic sobre l'espectacle teatral «Acorar», de Toni Gomila, que ha esdevingut un text que duu des de l'any 2011 representant-se pels escenaris de les Balears, Catalunya i València.