Sant Antoni 2017

‘Es Diari’ concedeix els premis anuals a les millors trajectòries

Com és habitual, s’han concedit els premis corresponents a les activitats culturals, socials, econòmiques i esportives

|

Valorar:

La professora de Física Teòrica de la Universitat de les Illes Balears, Alicia Sintes Olives, el baix baríton alaiorenc, Simón Orfila, l'esportista i entrenador de tennis, Joan Bosch, i Viatges Magon, són enguany els guanyadors dels Premis Protagonistes de la Vida Menorquina.

Els seus noms es van donar a conèixer aquest dissabtee, durant la vetllada musical al Teatre Principal. Aquestes són unes distincions que cada any entrega el MENORCA «Es Diari» per reconèixer la trajectòria de personatges, entitats o empreses menorquines. Com és habitual, s'han concedit els premis corresponents a les activitats culturals, socials, econòmiques i esportives.

L'encarregat d'anunciar els noms dels premiats va ser el director d'«Es Diari», Josep Bagur, qui destacà la rellevància dels nous Protagonistes de la Vida Menorquina: la investigadora Alicia Sintes, per dirigir l'equip que ha detectat les ones gravitacionals que va predir Albert Einstein; el cantant Simón Orfila, per la seva important carrera als escenaris operístics de tot el món; el tennista i coach Joan Bosch, pel seu paper en les carreres d'esportistes de primer nivell com Carles Moyà o en la Rafa Nadal Academy; i Viatges Magon, una de les empreses més consolidades en el sector del transport i el turisme i que l'any 2016 ha celebrat el seu 25è aniversari.

Els premis es lliuraran aquest dilluns, durant el tradicional Sopar de Sant Antoni d'Editorial Menorca.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.