'Rock de la presó', nou videoclip dels Sonadors de Son Camaró

TW
2

Els Sonadors de Son Camaró ja tenen un nou videoclip:«Rock de sa presó». Es tracta d'un tema que, recordant el mític hit d'Elvis Presley «Jailhouse Rock», canta amb un fort to irònic les peripècies viscudes per diferents personatges públics condemnats per corrupció, que acaben amb una gran festa marcada pels excessos a l'interior de la presó.

Seguint amb el seu estil corrosiu, humorístic i desimbolt, els Sonadors de Son Camaró no s'arronsen amb una realitat que deixa casos tan vergonyants com el de la corrupció, que afecta a tots els àmbits públics. L'humor, tanmateix, serveix en aquest cas com a sedant social i una bona manera de fer crítica social.

La filmació, que està penjada a al canal de videos Youtube, comença en blanc i negre amb un monòleg de Joan Carles Villalonga, cantant del grup, vestit de mafiós i parlant en un macarrònic italo-menorquí.

Corrupció

Després, ja en color, apareix el mateix Villalonga vestit amb un estrafolari mono blanc com els que portava Elvis Presley, però escotat fins al melic, i rodejat de cinc gogós que l'acompanyen somrients ballant mentre canta.

La cançó deixar anar una llarga llista de noms de conegudes persones involucrades en casos de corrupció com Jaume Matas, Iñaki Urdangarin, Jordi Pujol, José Luis Bárcenas, el «150 quilos de Rita Barberà», etcètera, que organitzen una festa i ballen a la presó.

La gravació va ser presentada al poliesportiu de Ferreries el dia de Sant Antoni en un concert posterior al concurs de paelles organitzat per l'Associació de Veïns de s'Enclusa.

En dos dies aquest clip dels Sonadors de Son Camaró, que ha dirigit i realitzat Albert Mir, ha registrat més de 400 visites. De bon segur que aquest nombre anirà en augment.