Albert Moragues i Pau Salort, devora una taula amb objetes evocatius de Fernando Rubió | Javier Coll

TW
2

La Fundació Rubió i Tudurí celebra aquest 2017 el trentè aniversari del seu naixement organitzant un intens programa d'actes commemoratius i de mecenatge. Amb «L'Any Rubió i Tudurí» l'entitat vol donar impuls a la tasca que porta fent a Menorca des de fa tres dècades i que està basada en els objectius fundacionals com són la cultura, la ciència, la formació, la música, l'esport o la recuperació del patrimoni.

Dues grans exposicions serviran per a inaugurar i clausurar aquest any d'activitats. La primera s'obrirà al Museu de Menorca el 2 de febrer amb una mostra retrospectiva que servirà per recordar i donar a conèixer a les noves generacions la vida d'un dels mecenes més destacats de la història de Menorca així com la tasca feta per la seva Fundació.

La segona gran exposició tindrà lloc el darrer trimestre de l'any i estarà dedicada al món de l'art gràcies a l'extens fons pictòric que es disposa, entre el que destaca el nom del pintor Pere Pruna, però que està integrat per obres de gran valor cultural.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 25 de enero en Kiosko y Más