Heinemann i Mezquida, amb el seu nou disc.

TW
0

El pianista menorquí Marco Mezquida acaba de publicar un nou disc, «Sing, my heart», un treball per al que ha comptat amb la vocalista alemanya Juliane Heinemann, i que ha presentat aquesta passada nit a la mítica sala Jamboree de Barcelona.

Aquesta és una autoproducció que arriba just unes setmanes després que el músic hagués publicat el disc a piano sol «Amateur» (Edicions Moraleda, 2016). En aquesta ocasió, Mezquida compta amb la veu de la cantant de Berlín, amb la que presenta una desena de temes, entre «versions de pop i jazz, temes propis de Juliane i meus». Així, hi ha alguna versió de cançons de Robert Wyatt o Duke Ellington. «És un disc molt càlid i íntim, amb una gran contenció i tributs a estàndards del jazz i el pop».

«Sing, my heart» arriba després que el mes de desembre, Mezquida hagués publicat el seu darrer treball en solitari, «Amateur», que conté composicions pròpies i també algunes versions, i que té previst presentar amb diferents actes durant les properes setmanes.

A Menorca podrem veure actuar a Marco Mezquida el 12 de maig. Serà a Ferreries, en una de les cites incloses dins del Festival Internacional de Jazz de Menorca de Jazz Obert.